Mám taký problem že ja mám 14 a páči sa mi jeden 18 ročny chlapec poradte mi ako ho zaujať aspon aby ma mal rád ja viem že je vekový rozdiel ale mne sa proste velmi páči :/
ja ti poradím, aby si si vážila samú seba, svoje dobré vlastnosti a prednosti a prijala aj tie, ktoré na sebe rada nemáš... nerob zo seba cvičenú opicu. zaslúžiš si, aby ťa mal chlapec rád takú, aká si. ak nie, je to jeho chyba. a inak si myslím, že máš ešte čas naháňať sa za chlapcami, radšej si nájdi koníčky, pracuj na sebe, vzdelaní... chlapci len komplikujú život
@efyks ved ale chapes. vacsinou sa dievcata utesuju tym, ze ked ich chalan nechce, tak aj tak su prilis dobre pre neho. a v istom zmysle je to pravda, lebo kazdy si zasluzi niekoho, kto si ho bude vazit a ked si ju ta osoba nevazi, tak si ju nezasluzi. nie ze by si ju zasluzit chcela. a ja nvm, je to divne. proste si to vacsinou dievcata (a asi aj chalani) hovoria, aby sa nemuseli citit odkopnuti a az potom v neskorsom veku zacnu rozmyslat komplexnejsie. if ever.
@hoperpohroma tak ja nikomu neberiem spôsob ako sa utešuje...viem dobre, že je nepríjemné, keď niekoho chceme a nie je to vzájomné, ale nesúhlasím s názorom, že každý si niekoho zaslúži...neviem čím by som si mal niekoho zaslúžiť a hlavne človek nie je teplomer, že ho zahrniem zásluhami a on vybuchne láskou. A keby som aj súhlasil, že si každý niekoho zaslúži tak to ešte nemusí byť ten človek, ktorého by sme si chceli "zaslúžiť"...ľudia by sa proste mali mať radi ak sa majú radi a ak nie tak nie...ale to je vec uhlu pohľadu o tom sa ťažko dohaduje.
Len proste nie je moja vina, že mi nechutí coca cola, takisto ako to nie je vina coca coly no
@efyks v podstate má hoperpohroma pravdu. mne išlo o to, že človek si musí najprv vážiť a rešpektovať sám seba, mať so sebou dobrý vzťah. samozrejme, že "chyba" je na oboch stranách a zároveň na nikoho. ale nástileté veľmi podliehajú tlaku a názorom okolia. je lepšie, keď si povie, že si ju dotyčný nezaslúži, ako keby mala kvôli nemu skákať z mosta...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Len proste nie je moja vina, že mi nechutí coca cola, takisto ako to nie je vina coca coly no