Ahojte, chcela by som sa opýtať čo by ste robili, ako napravili. Keď sa priateľ vždy vyhovorí prečo nemôže objať. Až mi je zle už ani nepríde skontrolovať či niečo nepotrebujem. Pusu iba na privitanie a rozlúčku. Prosím poraďte, nechcem ho stratiť
No ty to asi ťažko nejako napravíš- tieto prejavy by mal človek robiť spontánne, lebo ľúbi tú svoju priateľku, robí mu dobre ked ju drží vo svojom náručí, ked ju hladí a bozkáva. A ked toto tvoj priateľ nepotrebuje, a ešte sa aj vyhovára prečo ťa nemôže objať, no tak to asi nejaká vrúcna láska nebude.
@gnomeslayer čo a nie je to tak? To skôr sa z tohto zotaví a nájde si nového chlapa ktorý jej dá čo chce keď to čo najskôr ukončí ako by sa mala toto snažiť zachraňovať a aj tak by to len naťahovala a jediný koho by to zničilo by bola ona...keďže jemu je to očividne už teraz u prdele
Niektorí ľudia nemajú takú potrebu fyzického kontaktu ako ostatní. Ak bol taký vždy, porozprávaj sa s ním o tom, že pre teba je ten fyzický kontakt dôležitý a bez neho sa necítiš tak ľúbená. Zároveň sa ho môžeš spýtať, aký prejav tvojej lásky má najradšej on - či sú to napríklad slová, to, že mu s niečím pomôžeš alebo niečo iné.
Ak je taký len v poslednom čase, možno ho niečo trápi a zas sa s ním treba porozprávať.
Možno je ten typ co je uzavretý a bojí sa aby mu nebolo ublížene ale tak vo vzťahu by sa ti mal viac otvoriť... Skus sa s ním o tom porozprávať alebo možno to bude tým ze si už prenho stratila čaro a bude v tom iná ale tým ta nechcem uraziť alebo sklamať... Pozri nenapísala si aký bol predtým... A ci sa zmenil alebo bol od začiatku taky... Vieš rozhovor v tomto prípade urobí veľa pre odivde strany... A myslím ze ten rozhovor by ste nemali odkladať lebo ho bud vedome alebo nevedome stratíš... Ci už ty budeš alebi nebudeš chcieť keďže to bude iba na ňom ci ch e pri tebe ostať alebo nie... Keď bude chcieť odísť tak odide a ty to neovplivnis ale týmto som ti nechcela naháňať depky skus ten rozhovor a pamätaj kto ma byt v tvojom živote ten bude a neopustí ta ani keď bude najhoršie. Tých ľudí si váž
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Skus sa s nim nejak hlbsie a velmi uprimne porozpravat..
Ak je taký len v poslednom čase, možno ho niečo trápi a zas sa s ním treba porozprávať.