Caute.Mam 15 rokov a potrebujem poradit od niekoho starsieho ako na moj vztah.Zacali sme spolu chodit v lete a uz sme spolu 7 mesiacov.Stale som jej hovorili ako ju lubim a ze je to moja zivotna laska ked v tom,jej napisal chalan ktoreho kedysi velmi chce
Konečne normálne napísaný príspevok, ktrorý ma hlavu aj pätu.
- máš u mňa +
k veci: súhlasím s tebou, že na lásku na celý život máš ešte času až až. Máš 15 - najbližších 5-10 rokov bude najbúrlivejších a najlepších v tvojom živote. Spoznáš veľa nových ľudí/dievčat. Budeš mať možnosť ich spoznať bližšie/ niektoré sa dajú spoznávať mimoriadne detailne. Takéto veci ako životnú lásku by som naozaj riešil tak o 5-10 rokov.
Dakujem Myr3c a aby som odpovedal na otazky,ano rozpravali sme sa o tom a ona to citi tak isto.Ano lubi ma a nechce ma stratit takisto ako ja ju ale bojim sa ze sa uz budeme len trapit.Urcite sa o tom porozpravame.Dakujem za rady.
Ja som mala vztah, ktory trval vyse roka..rozisli sme sa s tym, ze prestali sme citis lasku, bolo to skôr vyborne kamaratsvo (posledny mesiac) .. Tiez si myslim, ze aj ten rok je dost na to, kolko mam rokov ... ale pomôzem si? ...
Ja len nechapem v com je problem. Ty ju lubis, ona ta lubi. Ked ste spolu je vam fajn, nehadate sa. Tak pokracujte dalej, ked vam to vydzi az do smrti tak fajn. Ked sa o par mesiacov rozdide, nic strasne sa nestane. Teda najdes si inu o nieco neskor.
Ja si myslim toto... Mozno je na tu pravu lasku este priskoro, ale to neznamena, ze vam to nevydrzi... Nie je to velmi pravdepodobne, ale nie je to vylucene. A zas zober si... ked s niekym zacinas vztah, tak ho zacinas s tym, ze ta osoba je ta prava, ze je to akasi laska na cely zivot, ved o com by inak bol vztah? Aby si sa len tak zabavil? Aby si nebol sam? To nie je vztah ako ma byt a ani to nie je prava laska... Takze nevidim na tom nic zle, ze v niekom, koho lubis, vidis zivotnu lasku. Netreba to prehanat, ale treba to brat s rezervou. Mozno to naozaj vydrzi a mozno nie...
Dakujem Desiree.Tvoja rada mi velmi pomohla.Skusim sa tym riadit.Uz sme sa o tom porozpravali a zistili sme obaja ze sa asi naozaj lubime.dakujem za rady,vidim ze su aj ludia ktory sucitia s inymi a dokazu poradit v dobrom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
- máš u mňa +
k veci: súhlasím s tebou, že na lásku na celý život máš ešte času až až. Máš 15 - najbližších 5-10 rokov bude najbúrlivejších a najlepších v tvojom živote. Spoznáš veľa nových ľudí/dievčat. Budeš mať možnosť ich spoznať bližšie/ niektoré sa dajú spoznávať mimoriadne detailne. Takéto veci ako životnú lásku by som naozaj riešil tak o 5-10 rokov.
kym dievca nepochopi co chce,mozes spravit cokolvek a neziskas si ju.
Je este mladucka ,netrap sa tym...
Proste este si uzivaj mladost,stretavaj sa s dievcatmi,neobmedzuj sa len na jednu...
Urcite sa s nou o tom vsetko porozpravaj,najlepsie tak zistis ci to stoji zato alebo nie.