Pravdaze sa da. Ja mam taky vztah uz rok a 3 tyzdne. Denne si volame a(alebo) piseme. Nemyslim si, ze som silna povaha, ale mojho A. nadovsetko lubim, preto to nejak zvladam, lebo kvoli dialke nie som ochotna sa ho vzdat. Je to BA-ZA.
Ale teraz spolu nebudeme skoro 5 tyzdnov, tak mi nie je do spevu disappointed:((((((
Ked toho druhého máš rada tak sa dá všetko.Ja mám tiež vzťah na diaľku už takmer rok a perfektne nám to klape, i keď mi často chýba ale zas keď sme spolu tak je to na nezaplatenie
Tak ja mám priateľa zo ZA a som z DK, zatiaľ nám to klape fajn i keď je to len mesiac... ale určite ho veľmi ľúbim a nechcem ho stratiť takého skvelého chalana nenájdem a nemenila by som za niekoho z DK... proste je skvelý a tak či tak chcem na výšku do ZA a môj kamarát má viac ako pol roka priateľku z Prešova a klape im to skvele... je to len o dôvere a ... každý vie...
ja som bola bez mojho draheho 3mesiace vkuse,ale poviem ti,znasala som to dost zle..vies kedy sa to da?ked si spolu zacnu a od zaciatku su zvyknuti na to,ze nebudu spolu kazdy den ale napr. len cez vikendy..ale ked si na neho zvyknuta,ze kazdy druhy den za tebou chodi a on sa odstahuje do ineho mesta..budete to obidvaja velmi tazko znasat az sa mozno rozidete..
hm vztah na dialku...čo znamená vzdialenost..relativny pojem...
podla mňa sa tak neda existovať furt..Ak sa človek stretava malo s tou druhou osobou prestáva to mať to svoje čaro..je ine ak nahle nekam odcestuje a potom sa vrati..ale ak je to proste nastalo tak sa podla mňa odcudzia a nebudu citit to čo citili na začiatku..
vztah treba pestovat a vela obetovať .. Ak niekoho mam rad nedokážem byť dlho bez neho..musím ho(ju) vidieť,pozerať sa jej(jemu) do očí,pritláčať pusy..
Zuzulka2109 aj ja si to tak myslim..ale co ak jedna polovicka je verna a lubi toho druheho nadovsetko aj ked su od seba daleko a ta druha nie..nico sa v nej zmeni..co potom?
Sabica no bola by som stastna keby sa mi to podari ako aj vam..ozaj vam prajem aby ste boli spolu..Maryinka kazdi to znasa zle..no aspon ja si myslim ale ked toho druheho strasne lubis da sa to..
a Lakino nj..dialka je relativny pojem.. a mas pravdu ze dlho sa bez Lasky vydrzat neda ale myslis si ze aj ked toho cloveka lubis strasne velmi ze sa neda nijako zariadit daco ako kompromis..ze by si siel za nou a ona za tebou a tak..ja viem je to strasne tazke ale podla mna sa to da...
a ešte malý detail môj bráško mal vzťah na dialku telefonovali si chatovali a dnes su manzelia pred dvomi tyzdnami sa im narodila dcérka a sú veľmi šťastní a to ona je z BA a brácha z DK a to je fakt diaľka... veď len bus stojí 300sk... a aj tak to zvládli vďaka vernosti zaľúbenosti a dôvere... Len si treba ujasniť priority to čí vydržíte obaja a hlavne aby ste sa nikdy nepodozrievali... musí byť dôvera ešte väčšia ako vo vzťahu na blízko
Kata28 - diky za podporu, ozaj to niekedy potrebujem... necitim sa teraz bohvieako dobre... Hrozne mi chyba, som naladova a zneprijemnujem to aj jemu, ked spolu volame :´-( Je to tazke, ale nesmiem sa vzdat! Vyzera to tak, ze raz hadam budeme moct zit spolu...
hmm... tak jo to mam zariadene tak ze cez vikendy sme kazdo padne spolu bo moja Love studuje v trencine a ja som v Pb takze cez vikendy sme vzdy spolu a klape to aj ked sa stale hadame cez tie vikendy
Mimqa - preboha! Tebe sa zda blbe, ked tvoj chalan nebyva na jednom a tom istom sidlisku ako ty?! A co potom 220 km?! A predstav si, mne sa taka vzdialenost zda byt blba iba vtedy, ked s tym mojim nie som dlhsie ako dva tyzdne! (no dobre, aj inokedy, ale vtedy je to najblbsie)
nechcem byt pesimisticka ale vztah na dialku podla mna nema buducnost..nepoznam zaidny par...ktoremu by to vydrzalo..ale ak je to clovek bez ktoreho nevies byt a on bez teba za pokus to stoji ale velku nadej by som do toho nevkladala
určite sa dá..teda aspoň ja s mojím priateľom to zatiaľ dokážeme..nie sme spolu síce dlho (1mesiac) ale ide to...mne to vyhovuje, že nie sme z jedného mesta..asi by mi to už inak ani nevyhovovalo.. ale viem, že sa dá mať vzťah na dialku
Fesanda - na macky poverciva nie som, donedavna sme mali doma na dvore dve cierne macky (uz je len jedna ), takze tak. Ale vsetko sa moze pokazit, jedna kamaratka z Blavy mala podobny vztah zopar rokov, a predsa sa jej to v strede leta rozpadlo....
Vztah na dialku ma svoje pre a proti...tak ako kazdy iny vztah.Tak ako hocico. Myslim ze moj nazor v tejto diskusii uz moc nezavazi (dokonca to bude mozno len spoved) ale potrebujem sa vykecat...uz celu noc nemozem spat. Pri takychto vztahoch nezalezi len na laske (kt. musi byt samozrejme obojstranna a hlavne silna...) ale bohuzial aj na tych kilometroch (svine jedny...ja bojujem s 400 kilacikmi,bratislava-praha.Vdaka bohu ze su to hlavne mesta...caste spojenia vlakov/busov Dalej zalezi aj na tom ako casto sa vidite osobne (ja nastastie skoro kazdy vikend...pekne u mna prespava Ale hlavne treba mysliet na to ci si doverujete,tolerujete sa a ste si navzajom verni a uprimni....bez toho to nejde A ked sa budes trapit uz aj len chat abo obcasny telefonat pomoze...a je dobre komunikovat casto...a rozpravat sa aj o problemoch a riesit ich.Aj len pocity,tuzby,sny,trapenia...inak pride odcudzenie. Nj...ja si radsej ucpem pusinku Zase moc kecam...Vidim ze autorke diskusie to uz asi nepomoze,ale dufam ze aspon dakomu v buducnosti... P.S. Zelam vam vsetkym co mate vztahy na dialku, aby sa vam splnili vase snicky ... vela stastia!
Moc za vztahy na dialku nie som. Hoci ten, čo mám teraz, je taký trochu podobný tým diaľkovým: V meste, kde študujem, som si našla chlapca. On ale chodí každý týždeň, vo štvrtok ráno a domov a príde v nedeľu večer. Aj cez skúškové je doma a príde vždy až deň pred skúškou. Takže ho uvidím v nasledujúcich 7týždňoch asi trikrát- 10.1, 29.1, a 18.2. fnuuk
Ja mojho Halda (ak to dobre pojde) uvidim 12.-14., 2.-4.2. a 15.-17.2...
Aisukriimu - aj ked to mate 400 km, je skoro kazdy vikend uzasny... Ja to mam 200 km, a som rada, ak sa vidime kazdy druhy A mas pravdu s tym vsetkym... No my si sme verni, doverujeme si, verime, aj ked u mna je to obcas riadne tazke... nemozem zato, este stale som sa nenaucila verit vsetkym ludom A komunikujeme spolu, chvalabohu, kazdy den - ci uz na icq (aj teraz si piseme), alebo sms-ky a kazdy den spolu telefonujeme. Rozpravame sa o vsetkom a vselicom - az sa niekedy cudujem, ake nezmysly/dvojzmysly poviem/napisem
jj...som moc rada ze tak casto jazdi (ja si to bohuzial nemozem tak casto dovolit... : ale teraz bude mat chalan skuskove takze povedal ze bude mat viacej casu na mna tak sa mozno stavi aj na tyzden vkuse...aj viac krat! aj teraz cez prazky tu bol skoro tyzden ale musel odist bo jemu zacala skor skola ako mne...achjoo :/ ... ale uzili sme si to
Haany a kde byvas ty a kde tvoj 'suhajko' ? (btw aj ja mam trosku problem s nedovercivostou ale dari sa mi to zvladat
Aisukriimu - ja za tym mojim chodim, vacsinou autobusom, alebo ma tam zavezie bracho, otec, raz ma viezol kamos... Aj tento piatok idem za nim, dokonca s brachom, lebo chce v jednom podniku oslavit dnesne zvladnutie skusky z matiky Haldo bol cez prazdniny u mna sest dni, jooooj...!
Ja som zo Ziliny, Haldo je z Bratislavy.... Pozname sa uz skor rok a pol... o dva dni tomu tolko bude
dat sa da len ta vasa laska musi byť fatal silna a musite si doverovat.MNe vztah na dialku vydrzal rok aj daco.Takze da sa povedat ze sa to da len sa musite lubit a byt silny
ja som raz mala vztah na dialku a musim povedat, ze to bol ten najlepsi vztah co som mala. asi to bolo tym, ze sme si kazdy den nebrnkali navzajom na nervy. ale v kontkakte sme boli stale, sak telefon a web existuju
No ja som sa zlakol... volim NIE!!! fakt som si to zvazil a usudil som, ze perspektiva tam nieje... este kym je to do 20 km tak je to minimum, ale ked uz sa to taha cez 100, to si rovno mozes dopisovat s hovoriacim programom na nete.. videli by ste sa malo, radsej zajst kazdy piatok do baru a uzijes si tiez... je to dost pragmaticke, ale priamy pohlad na vec XD
Nie... niekedy som si myslela, ze ano, ale je to no figu. Ked sa ma spytali ci mam chalana nevedela som povedat ano... bol odomna na kilometre stretavali sme sa raz za mesiac a sediet hodiny na nete, ci pred mobilom ma uz prestavalo bavit. Clovek nevie tak doverovat na dialku, ked nevie co v danej chvili ten druhy robi, kde je, s kym je, nie ze by som bola nejaka ziarliva... Ale moze klamat, moze povedat, ze je s kamosmi a byt popritom na rande, ja to velmi nezistim...
Zasa odlucenie je nieco ine... ked ide niekto na polroka prec, dalo by sa to potiahnut, to tusim skor preveri tu lasku, je to urcita skuska, ale kebyze niekde odidem na polroka, mojho chalana by som urcite nenutila pockat na mna. Ale dufala by som...
Manweru, pokial neskusis, nezistis, ci tam je ta perspektiva, alebo nie. Ja skusam uz ok, tri mesiace a dva tyzdne A je to 200km, keby daco, ZA a BA... Takze... A rozhodne nie som vynimka.
Chodim na jedno forum, kde som sa aj zoznamila s Haldom, a je tam este jeden Bratislavcan, a pytal sa ma, kde som chodila do skoly v Za, ze ma odtial priatelku... a viete si vsetci predstavit ten sok, ked sa z toho vyklula moja byvala spoluziacka zo zakladnej!
L.a..... Hm, ja tomu mojmu verim, ked mi povie, ze je s kamosmi, oni mi totizto obcas zavolaju, ked je s nimi, a robia si prdel z neho, ze si so mnou dohadzuju schodzku, a to len preto, aby vypil nejaky alkac Kurnik, prave som s nim v Blave, a o dve hodinky ideme pit aj s tymi nasmi kamosmi, uz sa boooojiiiiiiiiiiim
No, velmi zaujimava tema, pridam aj ja. Mam chalana, ktory isiel pracovne na pol roka a mozno aj viac do Portugalska. Domov chodi max. raz do mesiaca. Ale da sa to vydrzat, este ze mame net.
no taky vztah mam ja. samozrejme ze sa to da zvladnut. a k tomu chodim ja na vysku a on tiez. staci len verit tomu druhemu a stretavat sa tak 1-2krat do tyzdna zo zaciatku je to dost tazke ale ono sa to podda hlavne ked chces. a ak ti na nom zalezi a existuju aj telefony a internet.
Podla mna nejde ani o to, ci je tak daleko. Samozrejme, ze je jasne, ze spolu nebudete tak casto, ale meni to nieco na tom, ci ho lubis?? Ja mam priatela z ineho mesta a ked sa mame stretnut, tesim sa ako male dieta... Jedno je vsak iste, ze v takomto vztahu nesmie chybat dovera, pretoze potom je to nezmyselne... Ale drzim palceky kazdemu, kto v takomto vztahu je, alebo sa do neho pusta... Ak si s tym clovekom rozumies a myslis, ze ho mas skutocne rada, nedovol aby to dialka prekazila....
hmmmmm....a co poviete na vzdialenist michalovce - Thesaloniki(grecko) to je asi 905,72 km vzdusnou ciarou....po ceste este viac...udrzujte taky vztah(viem ze to od vzdialenosti nezalezi) ale je tu niekto kto udrzuje vztah na vasciu vzdialenost ako ja??
ja s tym nemam az take dobre skusenosti...Prešov-Praha...mesiac to fungovalo este a potom len tak to skoncilo...ale mose to fungovat ak su vhodne povahy,lubia sa najviac ako kedy koho lubili a proste nevedia prestat...
ja mám vzťah na diaľku a už to ani tak nevnímam, vyše 150 km je už pre mňa nič,aj keď denne niekoľko hodín telefonujeme,alebo aspoň cez skype sme spolu a celé víkendy sme spolu "naozaj" .
Nikdy mi to s chalanom nefungovalo lepšie a aspoň mám čas na školu,keď bývam na intráku a aj tak by sme neboli spolu.
Ak dokážeš byť verná aj ty a aj on,nevidím problém. Uvidíš ako sa budeš na neho tešiť,poznám to
no o tom sa tu uz napisalo o tej dialke..ale nemozes brat na nazory inych musis konat podla seba..ja mam chalana ktory byva 550km odo mna je z ciech a sme spolu uz 8 mesiacov a ide to..tam ide skor o to co citis a ci sa to da vydrzat..
Ako vidím, sú ľudia, čo sa ľúbia aj na diaľku a ide im to. Ale načo sa trápiť zbytočne už v takom mladom veku. Ja sa stavím, že každý ak chce, tak si partnera nájde aj v blízkom okolí. A netreba takéto problémy potom riešiť.
Láska je podľa mňa aj tak cit, čo sa dá prežívať ku hocikomu, len sa vám musí dosť zastrieť rozum.
Dokonalý nie je nikto a nedokonalých po svete behá spústa.
Ešte dodám, že ja som nikdy zaľúbený ozajstne nebol a neviem či budem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
Ale teraz spolu nebudeme skoro 5 tyzdnov, tak mi nie je do spevu disappointed:((((((
Haany a preco s nim nebudes 5tyzdnov?
podla mňa sa tak neda existovať furt..Ak sa človek stretava malo s tou druhou osobou prestáva to mať to svoje čaro..je ine ak nahle nekam odcestuje a potom sa vrati..ale ak je to proste nastalo tak sa podla mňa odcudzia a nebudu citit to čo citili na začiatku..
vztah treba pestovat a vela obetovať .. Ak niekoho mam rad nedokážem byť dlho bez neho..musím ho(ju) vidieť,pozerať sa jej(jemu) do očí,pritláčať pusy..
Sabica no bola by som stastna keby sa mi to podari ako aj vam..ozaj vam prajem aby ste boli spolu..Maryinka kazdi to znasa zle..no aspon ja si myslim ale ked toho druheho strasne lubis da sa to..
a Lakino nj..dialka je relativny pojem.. a mas pravdu ze dlho sa bez Lasky vydrzat neda ale myslis si ze aj ked toho cloveka lubis strasne velmi ze sa neda nijako zariadit daco ako kompromis..ze by si siel za nou a ona za tebou a tak..ja viem je to strasne tazke ale podla mna sa to da...
a ešte malý detail môj bráško mal vzťah na dialku telefonovali si chatovali a dnes su manzelia pred dvomi tyzdnami sa im narodila dcérka a sú veľmi šťastní a to ona je z BA a brácha z DK a to je fakt diaľka... veď len bus stojí 300sk... a aj tak to zvládli vďaka vernosti zaľúbenosti a dôvere... Len si treba ujasniť priority to čí vydržíte obaja a hlavne aby ste sa nikdy nepodozrievali... musí byť dôvera ešte väčšia ako vo vzťahu na blízko
Lakino - ked su dvaja zamilovani daleko od seba, nic nestraca svoje caro a su stastni, ked su spolu. Ja ho mam hadam este radsej ako na zaciatku.
Haanynka-ja viem..je to tazke a o nicom ale podla mna to stoji za to.
Sheena-aj ty mas chlapca niekde prec?
Fesanda37: Ako dlho boli spolu tie pary, co poznas, a nevydrzalo im to?
No vidis! My sme to tak citili, ze to vyjde, ze to ma cenu... Raz darmo, ja mam 19, on 24, vidime to lepsie....
Inak - je tu registrovany - moj Haldo
Preto to klopkanie
Aisukriimu - aj ked to mate 400 km, je skoro kazdy vikend uzasny... Ja to mam 200 km, a som rada, ak sa vidime kazdy druhy A mas pravdu s tym vsetkym... No my si sme verni, doverujeme si, verime, aj ked u mna je to obcas riadne tazke... nemozem zato, este stale som sa nenaucila verit vsetkym ludom A komunikujeme spolu, chvalabohu, kazdy den - ci uz na icq (aj teraz si piseme), alebo sms-ky a kazdy den spolu telefonujeme. Rozpravame sa o vsetkom a vselicom - az sa niekedy cudujem, ake nezmysly/dvojzmysly poviem/napisem
Takze... drim vsetkym takto "postihnutym" palec!
Haany a kde byvas ty a kde tvoj 'suhajko' ? (btw aj ja mam trosku problem s nedovercivostou ale dari sa mi to zvladat
Ja som zo Ziliny, Haldo je z Bratislavy.... Pozname sa uz skor rok a pol... o dva dni tomu tolko bude
Zasa odlucenie je nieco ine... ked ide niekto na polroka prec, dalo by sa to potiahnut, to tusim skor preveri tu lasku, je to urcita skuska, ale kebyze niekde odidem na polroka, mojho chalana by som urcite nenutila pockat na mna. Ale dufala by som...
Manweru, pokial neskusis, nezistis, ci tam je ta perspektiva, alebo nie. Ja skusam uz ok, tri mesiace a dva tyzdne A je to 200km, keby daco, ZA a BA... Takze... A rozhodne nie som vynimka.
Chodim na jedno forum, kde som sa aj zoznamila s Haldom, a je tam este jeden Bratislavcan, a pytal sa ma, kde som chodila do skoly v Za, ze ma odtial priatelku... a viete si vsetci predstavit ten sok, ked sa z toho vyklula moja byvala spoluziacka zo zakladnej!
L.a..... Hm, ja tomu mojmu verim, ked mi povie, ze je s kamosmi, oni mi totizto obcas zavolaju, ked je s nimi, a robia si prdel z neho, ze si so mnou dohadzuju schodzku, a to len preto, aby vypil nejaky alkac Kurnik, prave som s nim v Blave, a o dve hodinky ideme pit aj s tymi nasmi kamosmi, uz sa boooojiiiiiiiiiiim
Haany"som rada ze ti to s (uz tolkokrat spomynanom)chlapcom ide dobre
Nikdy mi to s chalanom nefungovalo lepšie a aspoň mám čas na školu,keď bývam na intráku a aj tak by sme neboli spolu.
Ak dokážeš byť verná aj ty a aj on,nevidím problém. Uvidíš ako sa budeš na neho tešiť,poznám to
Suhlasim... napr ja osobne sa uz neviem dockat kedy budem znova na Slovensku a pojdem za svojou drahou polovickou
Inak cez drvivu vacsinu tyzdna je komunikacia cez Skype- na druhu stranu, nehrozi ponorkova choroba
Láska je podľa mňa aj tak cit, čo sa dá prežívať ku hocikomu, len sa vám musí dosť zastrieť rozum.
Dokonalý nie je nikto a nedokonalých po svete behá spústa.
Ešte dodám, že ja som nikdy zaľúbený ozajstne nebol a neviem či budem.