Ahojte, mám 17. r a mala som jeden vzťah ktorý sa tak rok dozadu ukončil vydržal 8 mesiacov a bol to môj prvý vzťah a ja som to brala veľmi vážne lebo to mám v povahe myslela som si že to bude na celý život a robila som pre ten vzťah všetko takže potom s
Trochu nerozumiem. Najprv si utrieď priority, o čo ti vlastne ide. Ak sa rozhodneš chlapca mať, tak vyberaj pozorne toho správneho, nech nie si neskôr sklamaná.
Spomínala si, že máš strach, aby si sa na neho príliš "nenaviazala" ... lenže potom asi nerozumieš o čom všetkom je láska. A tá predstavuje aj určitú trpezlivosť, vedieť vydržať nejaký čas bez toho druhého. Taktiež si nemyslím, že človek, ktorý by ťa ľúbil, by dovolil, aby si zanedbávala školu a myslím, že by kvôli tebe zaiste prestal s alkoholom...
Ale vieš čo ... moja úprimná rada znie, máš ešte kopec času , využívaj ho na niečo iné, mužov môžeš riešiť potom, hlavne keď si teraz ešte trochu "poznačená" predošlým vzťahom.
ta ty co vlastne chces? najprv pises, ze mas v povahe brat veci velmi vazne, cize aj vztah... a potom napisrs, ze mas v pici riesit nejake city...
vies co? nikdy nevies kedy sa naozsj zalubis,... ries a nechaj tomu volny priebeh...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Spomínala si, že máš strach, aby si sa na neho príliš "nenaviazala" ... lenže potom asi nerozumieš o čom všetkom je láska. A tá predstavuje aj určitú trpezlivosť, vedieť vydržať nejaký čas bez toho druhého. Taktiež si nemyslím, že človek, ktorý by ťa ľúbil, by dovolil, aby si zanedbávala školu a myslím, že by kvôli tebe zaiste prestal s alkoholom...
Ale vieš čo ... moja úprimná rada znie, máš ešte kopec času , využívaj ho na niečo iné, mužov môžeš riešiť potom, hlavne keď si teraz ešte trochu "poznačená" predošlým vzťahom.
vies co? nikdy nevies kedy sa naozsj zalubis,... ries a nechaj tomu volny priebeh...
"Ale teraz by som aj niekoho chcela, ale myslím si že by ma to zase bavilo len chvíľu a zase by som chcela byť "voľná a divoká a slobodná" veď viete."