vieš, čo všetko sa môže stať za 3 roky? toto rieš 2 mesiace pred jej odchodom, keď už bude mať v ruke letenku a bude treba sa rozhodnúť, či ideš s ňou, alebo nie.
Teraz je úplne zbytočné premýšlať nad takýmito vecami užívaj si, že ste spolu.
Po 3 mesiacoch si lámať hlavu nad tým, čo bude o 3 roky, mi príde prehnané. Keď bude tvoja otázka aktuálna a budete stále spolu, potom sa o tom na rovinu porozprávaj s priateľkou.
Neviem, toto sú veci, kvôli ktorým som sa strašne často s priatelom hádala... Ja som išla na výšku a on chcel ostať v rodnom meste a bla-bla... Buď to pusť z hlavy a užívaj si prítomnosť (lebo inak si tým pokafreš celý vzťah) a ak to nedokážeš, tak ... to radšej nechaj tak už teraz, lebo lepšie to už nebude...
neries to, je to zbytocne.. ono sa to vyriesi samo... casom.
budes vediet akos i na tom, ako je na tom ona a ako je na tom vas vztah, koli tomu, ze by si ju mal stratit chces ostat doma?? ved svajc nieje tak daleko.. nebudes v australii ani v kanade... takze zi, uzivaj si
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Teraz je úplne zbytočné premýšlať nad takýmito vecami užívaj si, že ste spolu.
budes vediet akos i na tom, ako je na tom ona a ako je na tom vas vztah, koli tomu, ze by si ju mal stratit chces ostat doma?? ved svajc nieje tak daleko.. nebudes v australii ani v kanade... takze zi, uzivaj si