Chcem sa vyrozprávať a poradiť , takže...
s frajom sme spolu 2 mesiace, neni to dlho no ja ho už dávno lubim a on to vie,dnes mi napisal že nevie čo kumne citi, že si to musi usporiadať v hlave, takže sme si dali pauzu , a že sa mám pokusiť sa ho získať n
pokusit sa ho ziskat naspat?
mu ukaz, ze ho nepotrebujes, dajte si pauzu, ignoruj ho a on si potom mozno uvedomi, ze ta chce...ked nie, tak serte na to
Úplne by som sa na toto vysrala... Proste, keď ti chalan povie niečo takéto, tak kašli naňho už úplne, nájdeš si lepšieho, čo ti toto v živote nespraví
čím skôr na neho zabudneš, tým lepšie. Z toho nič nebude...už ťa ako tak pozná a proste ťa nechce..všetko okolo toho sú len omáčky, lebo je slaboch aby ťa poslal kade ľahšie a definitívne to ukončil.
Z vlastnej skúsenosti Ti vravím - dievča, ruky od takého človeka preč!
Je to asi jeden z tých ľudí, ktorí si potrebujú dokazovať, ako sú pre druhého človeka dôležití, že bez nich niekto nemôže dýchať... a neštítia sa ani takýchto postupov, psychického vydierania atď.
ser na to, su to len 2 mesiace a on je ocividne debil...
viem, teraz sa mi to lahko povie ale po 1-2rocnom vztahu ti 2 mesiace budu pripadat ako uplne smiesna doba a zistis ze po 2 mesiacoch ten vztah nemoze byt natolko hlboky aby rozchod nejak extra bolel, hlavne v pripade ze je chalan taky kreten ako ho tu opisujes
takze sa nanho vybodni, radsej si najdi lepsieho s ktorym to bude mat aspon nejaky vyznam
@rogin včera mi povedal , že nevie poriadne čo kumne citi ale rád ma má a to velmi a velmi mu namne záleži a že si to musí cele premysleť ...potom večer mi napisal že ma lubi, ja som mu napisala nech mi to nepíše lebo ona to bere inač než ja a aj tak mi stále piše (sms,fb) a hovori (ked voláme) že ma lubi, že mu chybam , že mi posiela pusu atd
a má 25 takže myslim že to nehovori do vzduchu, a prisť onho nechcem , a len snim byť kamaratka mi nestači ale budem sa stym musieť zmieriť
@kamush195 chlapec na to ze ma 25 rokov, celkom nevie kde je sever a juh...ale ty stym nic nebudes vedet spravit...on musi vedet co chce...ale bacha aby ta nevodil za nos
@kosmiklove lenže mi sme isli do toho strašne "zhurta" a preto si potrebuje usporiadať v hlave...+miluje svoju byvalu , a miluješ len jednu osobu v svojom živote...takže nevie presne čo kumne cíti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
mu ukaz, ze ho nepotrebujes, dajte si pauzu, ignoruj ho a on si potom mozno uvedomi, ze ta chce...ked nie, tak serte na to
Je to mužský pohlavný orgán, kašli na neho.
*finger*
Je to asi jeden z tých ľudí, ktorí si potrebujú dokazovať, ako sú pre druhého človeka dôležití, že bez nich niekto nemôže dýchať... a neštítia sa ani takýchto postupov, psychického vydierania atď.
viem, teraz sa mi to lahko povie ale po 1-2rocnom vztahu ti 2 mesiace budu pripadat ako uplne smiesna doba a zistis ze po 2 mesiacoch ten vztah nemoze byt natolko hlboky aby rozchod nejak extra bolel, hlavne v pripade ze je chalan taky kreten ako ho tu opisujes
takze sa nanho vybodni, radsej si najdi lepsieho s ktorym to bude mat aspon nejaky vyznam
a @1 ak má rovnako 16 rokov, mužom by som to nenazývala...
a má 25 takže myslim že to nehovori do vzduchu, a prisť onho nechcem , a len snim byť kamaratka mi nestači ale budem sa stym musieť zmieriť
už len kvoli tomu že ti povie že si ho mas ziskat
jeb na neho prosim ta dievca