Myslíte si,že keď niekoho spoznáte cez internet(nemyslím zoznamky) a naozaj cítite,že si s tým človekom rozumiete,že vyznáva rovnaké hodnoty ako vy,mohlo by sa to dostať aj do roviny normálneho vzťahu,alebo väčšinou je to potom naživo pre vás sklamanie, a
No ak ten vztah nema fungovat len na internete alebo na dialku tak jasne.
My sme sa takto spoznali s frajirom a vyse dvoch rokov tolerujeme vzajomnu pritomnost
Ale zase x krat ti ludia boli fakt weirdovia
Nezistis ak neskusis
môj vzťah takto začal a trvá už 3 roky a 3 mesiace a 3 dni.. a ten chlap je to najlepšie na svete čo ma mohlo stretnúť.. takže jednozačne si taký vzťah šancu zaslúži
ja som sa tomu vždy chcela vyhnúť.. lebo to znie tak otrasne zoznámiť sa cez internet, žiadna romantika ani nič... ale ako vidím tak či tak zjavne tak skončím, lebo chlapi neoslovia na verejnosti ani za toho boha tam, možete im opatováť usmev, aj pohľad, aj všetko reč tela, neoslovia vás... bieda nuž. Síce už si myslím že ja už vzťah ani msť nikdy nebudem lebo som asi vadná a nepoužiteľná, ale keby náhodou tak to bude tiež len také že na otázku a kde ste sa spoznali... hmm na nete ... Ahááá :ble:
Je to strašne individuálne. 83% realných stretnutí končí sklamaním. Internet a realita sú na míľe vzdialené skutočnosti. Ovšem môže sa stať, źe spoznáš niekoho fajn, dáte sa do vzťahu. Ale pozor ak je to prvý vzťah aj tam platí, že 83% prvých vzťahou sa rozpadne. Tak je to otázke. Radšej buď sama. A nechaj tomu voľný priebeh.
@rocafella "radšej buď sama?" so muž dosť dlho a po dlhom čase sa objavil chalan čo ma zmyslanie na urovni a rozumieme si dost po vnutornej strnake...uz som mala vztahy cez net ale tam bolo to zoznamenie ine a potom to tak aj dopadlo ..ale kedze tento je z Kosic a ja zo ZA neviem či má zmysel niečo riešiť vôbec
ja som bola z každého jedného chalana, ktorého som doteraz stretla z netu (po tom, ako sme si strašne dlho písali), strašne sklamaná!
jedinou výnimkou je môj drahý, s ktorým sme si ale pred tým ako sme sa stretli vôbec nepísali (len sme si na nete napísali, že sa ideme zoznámiť - takže sme sa namiesto písania stretávali )
Môj názor je: Vzťah na diaľku = kravina, spoznanie cez nez = 83% šanca na sklamanie. Keď si to vezmeš je nízka pravdepodobnosť toho že to bude ten pravý.
@tangerina mám podobnú skúsenosť ako ty,aj ked nasli sa aj svetle vynimky,ale tiez sa bojim ze sa to poserie ked sa stretneme je to strašne na kkt,spoznat niekoho cez net ale kedze nechodim von,nemam kde niekoho noveho spoznat
mne ho síce dohodili kamošky, ale najprv sme si písali asi mesiac, potom sme sa videli asi 2 minúty, potom sme si zase písali a párkrát zašli von a už sme spolu vyše 7 rokov ♥
ja si myslím, že je úplne jedno dnes, či sa ľudia spoznajú najskôr na nete alebo RL. ide však ale o to, jako ten vztah vedú. ak sa začnú "vzťahovať" před tým, jako sa vôbec reálne stretnú, to je demence. ale ak sa proste dvaja ľudia spoznajú na nete a proste sa normálne stretnú a celé to prevedú do reálného života, kde je internet pre nich len komunikačným médiom, tak je to podľa mňa úplne v pohode.
a v podstate to isté, jako sa stretnúť kdekoľvek inde
prvy vztah - nahodne mi napisala na pokeci, boli sme z rovnakeho sidliska, tak sme sa po par pisaniach stretli osobne -> trval 4 roky
druhy vztah - spoznal som ju pri hrani LoLka, zistil som ze byva par km odomna, stretli sme sa a dali sa nejako dokopy a zaroven mali spolocne zaluby -> 1,5 roka
treti vztah - kamoska s ktorou som si rok nepisal kvoli tomu, ze som mal "druhy" vztah a na zaciatku tohto roka sme sa dali dokopy, lebo sme sa par krat stretli a ona po mne vystartovala
Cize celkovo sudim, ze vztahy zacinajuce cez net mozu mat uspech, zalezi na koho natrafis a ako si sadnete osobne.
@girasol8 ja viem je to smutne fakt zazila som take ze ma stretavali aj 2x za den a neoslovili ale nasli na fb a tam az stuchli a pisali spravu, proste cele to zabilo efekt ... Aj tak
@girl19955 Ako uráža ma tvoja povýšeneckosť s ktorou si napísala komentáŕ. Úmyselne som zdôraznil "Môj názor je:" Čiže je to môj osobný názor a to čo si myslím tak za to sa nemusím nikomu spovedať a nehovoril som všeobecne. Ale mohol by som ti opísať ako som dospel k svojmu názoru. Ale nechcem sa mi to teraz rozpisovať. Ale je založený na racionálnom vnímaní, analytickom myslení, pozorovaní a porovnávaní.
spoznal som už zopár ľudí (dievčat) takto cez internet ... písalo sa nám super a časom sme sa stretli ... nikdy som nemal problém s týmto, nikdy som nebol nepríjemne prekvapený a vždy to stretnutie naplnilo moje očakávania, predsa len vždy som si v komunikacii zakladal na uprimnosti a otvorenosti čiže ma nemalo čo prekvapiť ... problém bol inde, že to proste nevyšlo v iných veciach, ale to nemá s internetom nič spoločné ... takže kludne aj takémuto vzťahu by som dal samozrejme šancu (aj som chcel)
ľudia to dosť odsudzujú... ale je to skôr tým že si mýlia "zoznámiť sa cez internet" a "vzťah cez internet"... zoznamiť sa môžeš na nete na soc. sieťach a pod. a písať si s tým človekom pár dní a potom sa stretnúť a potom už ísť len naživo a net už vôbec neriešiť alebo len minimalne.... podla mna je jedno kde toho človeka spoznaš. ak si rozumiete tak nie je probllém. ak si nerozumiete tak to nepôjde ani keby ste sa zoznamili v škole/bare/v parku na prechadzke...
Balenie ludi na cez chat alebo ozraty na akcii su obycajne cheaty. Ked niekto nema gule na to aby zbalil hociaku neznamu zenu, ktora sa mu paci tak nech radsej ani netrtka lebo to neni umenie pisat s niekym pol roka a potom ho pozvat von alebo sa oxrat a potom byt zabavny.
Neviem co akoze by na tom malo byt divne, zoznamit sa cez net. S mojou prvou laskou sme si pisali skoro rok a pol kym sme sa stretli, lebo nam neprialo viacero faktorov (vek, dialka, jeho praca) a napriek tomu sme potom spolu boli 5rokov.
Nikdy nevies co sa z toho vykluje takze odsudit to je blbost...samozrejme druha vec je dialka, vyries si sama v sebe a po kratkom case aj s nim, ci by ste vedeli tak fungovat a realne sa vidavali. Lebo vztah moze "zacat" cez net, ale pokracovat musi uz v realite :letim:
Mala som priateľa z netu, z birdzu Zdalo sa mi, že sme rovnakí a tak... Začali sme teda randiť. 2 či 3 roky to bolo OK ale potom som si uvedomila, že rovnakí nie sme ani milimeter...
Čisto mimochodom aj tento terajší je z netu Našla som si ho, zavolala ho hneď na kávu a bolo. Ale no, nepovažujem ho ako za netového nakoľko sme si písali asi len dva dni a už sme šli na kávu.
Cez internet som spoznal desiatky ľudí. A ak sa javili v online svete v pohode, tak v drvivej väčšine takí boli aj v reále. Prípadne sú ešte viac v pohode
Samozrejme existujú aj takí ľudia, ktorí v online svete hrajú na iných rôzne hry. Obozretnosť nikdy nie je na škodu, ale hoci som ja taký ten dôverčivý typ, aj tak mám minimum zlých skúseností v tomto smere.
A k tej otazke asi tolko:
boli ludia, pri ktorych som bola v reali sklamana, teda nie z nich, ale z toho, ako.sa to vyvinulo... s jednym chalanom som si pisala doslova 2 stranove spravy a v reali nasa komunikacia viazla.. dovodom bola pravdepodobne moja hanblivost
Bol aj chalan, pri ktorom som bola milo prekvapena, ked sme sa stretli...boli sme sice spolu vonku len raz, ale bolo to fakt super..bol strasne zlaty, mily a dost sme si rozumeli.. potom sme si nadalej pisali, ale uz sme sa viac nestretli.. neskor som mala tazke obdobie a moj smutok ho dost ovplyvnoval..napisal mi, ze si uz som mnou nedokaze dalej pisat, pretoze na nho posobim negativne tym, ako zmyslam, ake mam nazory.. respektovala som jeho rozhodnutie, aj ked som to brala tak, ze sa na mna vykaslal v tom najhorsom... nepisali sme si dost dlhu dobu..po cca dvoch rokoch nato sa mi ozval... Pocas konverzacie sme dospeli k tomu, ze sme sa vlastne od prveho stretnutia nestretli preto, lebo som bola prilis hanbliva, opytat sa ho a on mal zo mna pocit, ze sa uz stretnut nechcem...A ako to skoncilo? Medzi tym, ako som i ja mala priatela si nasiel priatelku, s ktorou je doteraz, su stastny a ja sa nanho snazim zabudnut..
a co z toho vyplyva? Ze vlastne vsetky moje (aj tie nespomenute) internetove znamosti nakoniec dopadli zle ..takze ak raz budem mat este nejakeho priatela, nemyslim si, ze bude z internetu, nakolko mam na takychto ludi ,,stastie''
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
My sme sa takto spoznali s frajirom a vyse dvoch rokov tolerujeme vzajomnu pritomnost
Ale zase x krat ti ludia boli fakt weirdovia
Nezistis ak neskusis
jedinou výnimkou je môj drahý, s ktorým sme si ale pred tým ako sme sa stretli vôbec nepísali (len sme si na nete napísali, že sa ideme zoznámiť - takže sme sa namiesto písania stretávali )
(a myslím aj zoznamky)
najlepších ľudí som spoznal práve na internete.
ale podľa mňa nemáš čo stratiť, ak sa stretnete (na bezpečnom mieste
a v podstate to isté, jako sa stretnúť kdekoľvek inde
druhy vztah - spoznal som ju pri hrani LoLka, zistil som ze byva par km odomna, stretli sme sa a dali sa nejako dokopy a zaroven mali spolocne zaluby -> 1,5 roka
treti vztah - kamoska s ktorou som si rok nepisal kvoli tomu, ze som mal "druhy" vztah a na zaciatku tohto roka sme sa dali dokopy, lebo sme sa par krat stretli a ona po mne vystartovala
Cize celkovo sudim, ze vztahy zacinajuce cez net mozu mat uspech, zalezi na koho natrafis a ako si sadnete osobne.
Neviem co akoze by na tom malo byt divne, zoznamit sa cez net. S mojou prvou laskou sme si pisali skoro rok a pol kym sme sa stretli, lebo nam neprialo viacero faktorov (vek, dialka, jeho praca) a napriek tomu sme potom spolu boli 5rokov.
Nikdy nevies co sa z toho vykluje takze odsudit to je blbost...samozrejme druha vec je dialka, vyries si sama v sebe a po kratkom case aj s nim, ci by ste vedeli tak fungovat a realne sa vidavali. Lebo vztah moze "zacat" cez net, ale pokracovat musi uz v realite :letim:
Čisto mimochodom aj tento terajší je z netu Našla som si ho, zavolala ho hneď na kávu a bolo. Ale no, nepovažujem ho ako za netového nakoľko sme si písali asi len dva dni a už sme šli na kávu.
Samozrejme existujú aj takí ľudia, ktorí v online svete hrajú na iných rôzne hry. Obozretnosť nikdy nie je na škodu, ale hoci som ja taký ten dôverčivý typ, aj tak mám minimum zlých skúseností v tomto smere.
A k tej otazke asi tolko:
boli ludia, pri ktorych som bola v reali sklamana, teda nie z nich, ale z toho, ako.sa to vyvinulo... s jednym chalanom som si pisala doslova 2 stranove spravy a v reali nasa komunikacia viazla.. dovodom bola pravdepodobne moja hanblivost
Bol aj chalan, pri ktorom som bola milo prekvapena, ked sme sa stretli...boli sme sice spolu vonku len raz, ale bolo to fakt super..bol strasne zlaty, mily a dost sme si rozumeli.. potom sme si nadalej pisali, ale uz sme sa viac nestretli.. neskor som mala tazke obdobie a moj smutok ho dost ovplyvnoval..napisal mi, ze si uz som mnou nedokaze dalej pisat, pretoze na nho posobim negativne tym, ako zmyslam, ake mam nazory.. respektovala som jeho rozhodnutie, aj ked som to brala tak, ze sa na mna vykaslal v tom najhorsom... nepisali sme si dost dlhu dobu..po cca dvoch rokoch nato sa mi ozval... Pocas konverzacie sme dospeli k tomu, ze sme sa vlastne od prveho stretnutia nestretli preto, lebo som bola prilis hanbliva, opytat sa ho a on mal zo mna pocit, ze sa uz stretnut nechcem...A ako to skoncilo? Medzi tym, ako som i ja mala priatela si nasiel priatelku, s ktorou je doteraz, su stastny a ja sa nanho snazim zabudnut..
a co z toho vyplyva? Ze vlastne vsetky moje (aj tie nespomenute) internetove znamosti nakoniec dopadli zle ..takze ak raz budem mat este nejakeho priatela, nemyslim si, ze bude z internetu, nakolko mam na takychto ludi ,,stastie''