Birdázi, akú vlastnosť si najviac vážite/by mal mať váš potencionálny partner? A naopak, akú vlastnosť na vašom partnerovi neznášate/ by nemohol mať váš potencionálny partner?
Neviem, reálne so mnou nikto ani nechce tráviť čas, poriadne neviem, čo mi vadí na druhých. Ale tak klamať by určite nemala, dôvera je vo vzťahu dôležitá a tak by tam teda nebola.
oceňujem úprimnosť a ak vie povedať pravdu a radšej povie pravdu ako klamstvo alebo ignorácia či mlčanie.
ego by nemalo hrať rolu vo vzťahu určite
pokial je človek dlhšie vo vzťahu, páči sa mi ak povie partner "my" namiesto "ja".
také ako vernosť, dovera v toho človeka(to je už po čase sa dá zistiť), určite zmysel pre humor.
Neodmietať niečo čo nepozná alebo nikdy neskúsil(teda pokial by to nepoškodzovalo zdravie a podobné veci) napr. adrenalínový šport atd.
Ako dokáźem zniesť vela zlých ludských vlastností, dokážem žiť s takým človekom keby ho milujem ale úprimne nemusím keď by sa partner za všetko urazil atd...ale dokažem s tým žiť.
Čo sa mi doteraz zo všetkého najviac páčilo bolo, keď som videl z jej strany záujem o to aby sme boli spolu koľko sa len dá. Sama ma volala vkuse von, k sebe, keď sa nič z toho nedalo tak aspoň volala/písala.
Tak asi to si vážim najviac.
Naopak, čo sa mi doteraz najmenej páčilo bolo pri jednej babe, ktorá bola nedochvíľna + nevedela dodržiavať sľuby.
Vždy (v dobrej nálade) natárala že "zajtra pôjdeme tam a tam, cez víkend toto" a na poslednú chvíľu už keď človek mal všetko tak zariadené, tak to zrušila že "dnes sa mi nechce, pôjdeme zajtra" no a už ak aj niekam šla, tak vždy meškala kľudne aj hodinu alebo dve. S tou som nevydržal dlho.
Ale ok, vážne. Zatiaľ som zistila, že potrebujem ku sebe racionálneho flegmatického kľuďasa, pretože ja tieto vlastnosti postrádam a vo veľa veciach potrebujem v živote usmerniť. Taktiež aby mal potenciál robiť kompromis a byť schopný niečoho medzi škálou diplomacie/úprimnosti (ani jedno podľa nie je dobré ak je príliš). Plusové body ak je iniciatívny, dobrý, múdry a zapálený celou dušou pre nejaký koníček. Rada sa ľúbim pozerať na niekoho, kto sa niečomu venuje, hoc by to bolo zbieranie motýľov.
Nemal by smrdieť ako dostihový kôň a nemal by mať slabé nervy na život so mnou
1.uprimnost
2.dusevna mlandravost- neviem to normalne vyjadrit, ked dotycny nema zaujem o akekolvek aktivity a konicky, vecne ufnukany a unudeny clovek
Vážim si že je proste dobrý človek, že sa snaží ľudom pomôcť, že je dobrák.
A čo sa mi vadí sú utiahnutí nudní neambiciozni ľudia Takže toto určite nikdy.
@miki_snark
1. Miki ja ťa asi pozvem na rande, lebo máme v hlave presne to isté....uplne to isté som chcel napísať aj ja, že taká iniciatíva a snaha byť spolu zo strany baby je u mňa asi top.
2. Najviac čo sa mi nepáči je keď sa dievča volá Alica. Ale nie...najviac nemám rád, keď si baba myslí, že nikto to nemá horšie od nej, upadá do depresií, ide sa zabiť...taká nedospelosť(nevyspelosť) by som povedal...
Už ma nebaví byť klamana, takže to je tá najhoršia vec.. (niežeby ma to doteraz bavilo, ale chápete slight_smile:
a mám rada, ak cítim, že je rád, že ma má. teda asi by to bolo pekné ze ma "netrpí", ale teší sa na mňa, že sa nehanbí za to, že je so mnou. A páči sa mi, keď ma trosku majetnicke sklony a bojí sa o mna.
Pozit: úcta, pokora, úprimnosť ...
Negat: maly zadok, zákernosť, sebeckost ...
V podstate asi len chcem aby to bola moja kópia v ženskom prevedení a pár kilami navyše
1. - vernosť, úprimnosť a veľké plus je, keď je chalan zábavný a uletený a mal by byť kľuďas, lebo ja som moc akčná žena a potrebujem, aby ma zvládal s chladnou hlavou a nenechal sa vytočiť
2. - klamstvo, sebeckosť, arogancia..
a @7 je celkom pekne vystihnuté, najmä tá prvá časť
Tak samozrejme úprimnosť je jedna z najdôležitejších vecí vo vzťahu. mám rada keď je S chalanom zábava, ale zároveň si vie užívať aj ticho. Tiež sa mi páči, keď vie dbať na maličkosti a nedáva často kamarátom prednosť predo mnou.
Nemám rada ukričanosť, agresiu a egoizmus. ... Ale O tomto by sa dalo veľa hovoriť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Negatívna vlastnosť: Arogantnosť, samoľúbosť.
Pravdovravnost. Tiež som čo mi je občas na škodu.
Neznášam keď niekto nevie riešiť problémy, tvári sa že sa nič nestalo a v slabej chvíľke mi otrieska o hlavu čo sa stalo 9.1 o 8:42 pred dvoma rokmi.
ego by nemalo hrať rolu vo vzťahu určite
pokial je človek dlhšie vo vzťahu, páči sa mi ak povie partner "my" namiesto "ja".
také ako vernosť, dovera v toho človeka(to je už po čase sa dá zistiť), určite zmysel pre humor.
Neodmietať niečo čo nepozná alebo nikdy neskúsil(teda pokial by to nepoškodzovalo zdravie a podobné veci) napr. adrenalínový šport atd.
Ako dokáźem zniesť vela zlých ludských vlastností, dokážem žiť s takým človekom keby ho milujem ale úprimne nemusím keď by sa partner za všetko urazil atd...ale dokažem s tým žiť.
Tak asi to si vážim najviac.
Naopak, čo sa mi doteraz najmenej páčilo bolo pri jednej babe, ktorá bola nedochvíľna + nevedela dodržiavať sľuby.
Vždy (v dobrej nálade) natárala že "zajtra pôjdeme tam a tam, cez víkend toto" a na poslednú chvíľu už keď človek mal všetko tak zariadené, tak to zrušila že "dnes sa mi nechce, pôjdeme zajtra" no a už ak aj niekam šla, tak vždy meškala kľudne aj hodinu alebo dve. S tou som nevydržal dlho.
Nemal by smrdieť ako dostihový kôň a nemal by mať slabé nervy na život so mnou
A najviac zo vsetkeho nenavidim ked mi niekto klame..aj v nepodstatnych malickostiach ktore ma same o sebe nestvu ale ked je tam to klamstvo...
2. egoizmus
2.dusevna mlandravost- neviem to normalne vyjadrit, ked dotycny nema zaujem o akekolvek aktivity a konicky, vecne ufnukany a unudeny clovek
A čo sa mi vadí sú utiahnutí nudní neambiciozni ľudia Takže toto určite nikdy.
1. Miki ja ťa asi pozvem na rande, lebo máme v hlave presne to isté....uplne to isté som chcel napísať aj ja, že taká iniciatíva a snaha byť spolu zo strany baby je u mňa asi top.
2. Najviac čo sa mi nepáči je keď sa dievča volá Alica. Ale nie...najviac nemám rád, keď si baba myslí, že nikto to nemá horšie od nej, upadá do depresií, ide sa zabiť...taká nedospelosť(nevyspelosť) by som povedal...
a mám rada, ak cítim, že je rád, že ma má. teda asi by to bolo pekné ze ma "netrpí", ale teší sa na mňa, že sa nehanbí za to, že je so mnou. A páči sa mi, keď ma trosku majetnicke sklony a bojí sa o mna.
(pohadali sme sa zatial iba 2x a to pod vplyvom alkoholu kvoli picovinam)
nízke EQ,to by mohlo byt lepsie,ale nikto nie je dokonaly
Negat: maly zadok, zákernosť, sebeckost ...
V podstate asi len chcem aby to bola moja kópia v ženskom prevedení a pár kilami navyše
2. - klamstvo, sebeckosť, arogancia..
a @7 je celkom pekne vystihnuté, najmä tá prvá časť
Nemám rada ukričanosť, agresiu a egoizmus. ... Ale O tomto by sa dalo veľa hovoriť.