Kolki z vas pouzivate wap na prezeranie Birdzu? Aky mate nazor na tuto funkciu?
Ja som Tomasovi velmi vdacny, ze je aj wapova verzia Birdzu, lebo nemam problem odpisovat TS doslova kdekolvek, ked mam volny cas, ale nemam pristup na internet
wapova verzia ma este par drobnych detailov, ktore treba vylepsit, a pripravuje sa aj html mini verzia, ktora bude pre novsie mobily, pre tych co chcu farebny plnohodnotny birdz....
haha keby to nemal blby orange obmedzene casovo, tak by som tam chodila...ale asi 3x somt am bola, niektore veci by som uvitala aj tu. Napr. kolko novych blogov - statusov - whatever pribudlo od mojej poslednej navstevy...?
@1 wap nestoji vela. minule som odpisoval cez wap na TSky asi 2 hodiny a stiahlo mi to 3 koruny. Normalne mi to stahuje takych 30 halierov , a to aj prehanam...
ak si nevies nastavit wap na mobile, obrat sa na najblizsieho predajcu, a oni ti poradia, tak isto ako mne
@9 ale wap taha minimum dat... nenechajte sa zmylit medzi www.birdz.sk a wap.birdz.sk, lebo to su 2 rozlisne veci.
WAP - su tam iba naozaj zaklady, nie su tam obrazky, pozadia, ani ine somariny, je tam cisto iba text a navyse zdrojovy kod je jednoduchy, takze stranka zabera naozaj iba zopar malicko bitov
WWW - je to VELKA stranka se vsim vsudy, tj. velke obrazky, pozadia, reklamy a podobne veci, ktore zaberaju zbytocne vela, a v mobiloch za to zbytocne platite, za vela prenesenych dat. taketo stranky zaberaju radovo niekolko sto kilobitov, co je niekolko 100x viac ako u wap-ovych stranok
preto nie WWW.birdz.sk, ale WAP.birdz.sk
Ale samozrejme, www je verzia urcena pre pocitac, takze ak pozerate Birdz normalne cez pocitac, tak nemajte strach, ze ked napisete do prehliadaca wap.birdz.sk, ze vam vyskoci nejaka skareda stranka
wap je kravina. na pripojenie cez mobil aj tak používam GPRS spojenie a mobil mi podporuje html. koniec koncov, ktorý novší mobil to nepodporuje? takže ja mám o nert postarané. prehliadač tam mám najnovšiu operu mini a na icq používam jimm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ak si nevies nastavit wap na mobile, obrat sa na najblizsieho predajcu, a oni ti poradia, tak isto ako mne
Ale zase, žerie to menej dát než keď idem normálne na stránku cez w´n´w
Mala by som si zrušiť pripojenie na internet cez telefón
WAP - su tam iba naozaj zaklady, nie su tam obrazky, pozadia, ani ine somariny, je tam cisto iba text a navyse zdrojovy kod je jednoduchy, takze stranka zabera naozaj iba zopar malicko bitov
WWW - je to VELKA stranka se vsim vsudy, tj. velke obrazky, pozadia, reklamy a podobne veci, ktore zaberaju zbytocne vela, a v mobiloch za to zbytocne platite, za vela prenesenych dat. taketo stranky zaberaju radovo niekolko sto kilobitov, co je niekolko 100x viac ako u wap-ovych stranok
preto nie WWW.birdz.sk, ale WAP.birdz.sk
Ale samozrejme, www je verzia urcena pre pocitac, takze ak pozerate Birdz normalne cez pocitac, tak nemajte strach, ze ked napisete do prehliadaca wap.birdz.sk, ze vam vyskoci nejaka skareda stranka