Awojte xcela som sa was opytat na nazor:Je podla was blbe ak by baba mala o 4 roky mladsieho partnera?Alebo xalani viete si predstawit, ye by ste mali starsiu frajerku_ a o kolko? dik
POdla mna nie je ani tak dolezity vekovy rozdiel,ako vek v ktorom ten rozdiel je.Tym chcem povedat ze napriklad 15rocna baba a 20rocny chalan je dost velky rozdiel,ale 20rocna baba a chalan 25 uz nie je take strasne.Ide o to ze ten vek do 18 je taky ked sa najviac vyvyjame aj fyzicky aj psychicky a vtedy nastavaju najvecsie rozdieli medzi tymi partnermy.Takze ide o to kolko by mala ta baba a ten chalan.. podla mna teda
Nie podla mna je to normalne. Ak sa mate radi. Mne sa pacia aj tak starsie baby. Su vyspelsie a nemaju sproste reci, ... cest vynimkam. A vek by som nebral do uvahy, dolezita je laska
uuf, no, ak sa pýtaš na prípad v TVOJOM veku, tak moja odpoveď znie: JE TO CHORÉ.
pretože TY si už mentálne niekde inde (snáď) ale ten chlapec je akurát na počiatku svojho pubertálneho vývinu po VŠETKÝCH stránkach. skrátka a jasno, je to ešte dieťa. ty si už takmer žena, podľa mňa, akokolvek je "vyzretý", tak pochybujem, že je vyzretý aspoň na úroveň 17roč.chalana a zo skúseností viem, že pokiaľ máš chlapca aspoň o dva roky staršieho, tak to už začína byť "normálne"- v tom zmysle, že sme si rovní, čo sa týka duševného vývinu...
ale toť nur moj nazor, každému podľa jeho gusta, aj tak sa zariadiš podľa seba..
No ja mam 24 a "chodil" som aj s 32rocnou, ale to bolo skor tym, ze bola "zaostala". Podla mna je to cele o vyspelosti cloveka pokial sa dvaja normalne vyvijaju, najdu sa navzajom seberovni, pokial su tam asymetricke rozdiely jednym ci druhym smerom, vznikaju dvojice vekovo odlisne.
Wewo 13 rocny SU deti, tak isto ako aj 14 rocny newjem co tu riesis.. Proste je prakticky nemozne aby bol 13 rocny na takej urowni ako napr 17 rocny (jedine ze by bol jeden z nich retard, alebo rowno obidwaja) neber to ako urazku, ale ber to ako fakt.
wewo: NIC PROTI, ale všetci, bez rozdielu, vo veku 13 a aj 14 a aj 15 su deti a my sme nimi tiež boli. ty sa možno citiť inak, fajn, nikto ti to neberie. ALE duševne máš iný náhľad na veci ako niekto starší a neuraz sa, ale ten náhľad je častokrát v mhohom skreslený a infantilný.. a čo sa týka fyzického vývinu, ani tak nie si ešte ready, nemyslím tým len zhrubnutie hlasu a ochlpenie všelikde, ale vôbec.. telíčko, rovnako aj ako myseľ potrebuje veľa času..
Hmm no stvorrocny rozdiel nie je vela, ale podla toho, ze kedy... akoze 13 a 17 je trocha cudne, to by si ty musela byt zaostala a on mat nejaky zrychleny vyvin To vies, ani 10 rokov nie je velky rozdiel.Napr. 25 a 35, ale ak by malo dvanastrocne dievca chodit s dvojrocnym chlapcekom, bolo by to dost chore Tak pockaj dakych 5 rokov a bude vam fajn
Wewo, ja newiem ale ked som mal 13 tak som si priznal ze som dieta, ale dnesna mladez je uz dospela asi v 10 rokoch Ide to cim dalej skopca, o takych 100 rokov, sa narodi dieta s cigaretou hube, v ruke flasku neceho tvrdeho a ked ho oslovis posle ta do pice a odpluje si
Takze asi tolko Si checknite diskusiu kam sa ist bavit, tema kam na disko ? alebo tak nejak, kde 12 rocna werunka opisuje jak chodi na disko, jak slope fernet a jak davaju celu flasu
Takze asi tolko S dnesnimi detmi to ide dole vodou
Co sa tyka toho ze 17 rocna s 13 rocnym , prepac to je az moc chore. AKo niekto napisal, dotycny je este len na zaciatku svojho pubertalneho zivota, a ty uz si skoro zena, ved ty uz budes o rok ci dva maturovat a on bude robit prijmacky na strednu skolu Ty uz budes na vyske alebo pracovat a zarabat cash, a on si bude ficat v prvom rocniku a pytat sa rodicov ci moze byt do 11 vonku
Nic proti detom, ale aj tak by som s radostou podporil referendum, aby sa interupcia dala vykonavat az do 18 roku zivota dietata. Niekedy sa az hlavu chytam pri tej mladezi. To uz uplne zlyhava skolska vychova, alebo ta domaca?
No podľa mňa je to normálne u nás je jedna staršia o 6 rokov a už majú spolu aj deti ak sa máte radi vek je to posledné čo vám môže vadiť ale asi lepsie je takýto vztah začínat v staršom veku aby to nevyznelo tak blbo, ja mám tiež mladsieho xalana o rok a vôbec mu to nevadí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
bo je rozdiel ked ma baba 24 a chalan 20, ako ked ma baba 17 a chalan 13...
ale konieckoncov je to tvoja vec, ty najlepsie poznas sama seba a toho chalana a ci vam to klape
pretože TY si už mentálne niekde inde (snáď) ale ten chlapec je akurát na počiatku svojho pubertálneho vývinu po VŠETKÝCH stránkach. skrátka a jasno, je to ešte dieťa. ty si už takmer žena, podľa mňa, akokolvek je "vyzretý", tak pochybujem, že je vyzretý aspoň na úroveň 17roč.chalana a zo skúseností viem, že pokiaľ máš chlapca aspoň o dva roky staršieho, tak to už začína byť "normálne"- v tom zmysle, že sme si rovní, čo sa týka duševného vývinu...
ale toť nur moj nazor, každému podľa jeho gusta, aj tak sa zariadiš podľa seba..
A tiez si myslim, ze 17b a 13ch je smiesne.
Takze asi tolko Si checknite diskusiu kam sa ist bavit, tema kam na disko ? alebo tak nejak, kde 12 rocna werunka opisuje jak chodi na disko, jak slope fernet a jak davaju celu flasu
Takze asi tolko S dnesnimi detmi to ide dole vodou
Co sa tyka toho ze 17 rocna s 13 rocnym , prepac to je az moc chore. AKo niekto napisal, dotycny je este len na zaciatku svojho pubertalneho zivota, a ty uz si skoro zena, ved ty uz budes o rok ci dva maturovat a on bude robit prijmacky na strednu skolu Ty uz budes na vyske alebo pracovat a zarabat cash, a on si bude ficat v prvom rocniku a pytat sa rodicov ci moze byt do 11 vonku