Počas mojich dumiek pondelkových som prišla na jeden fakt.
Na mojej škole je asi rovnaký pomer chlapcov a dievčat. No napriek tomu my máme 5WC, a chalani len 2 (z toho jedno je v telocvični ..ako je to vo vašich školách? Tiež máte takýto stupídn
my sme mali 3 poschodia.. na kazdom boli wecka,ale len na jednom poschodi boli chalanske.. a este v telocvicni tusim boli,ale tam sa chodilo fajcit cigy..
my máme asi 3 WC na všetkých je to 3 na sranie + 3 pisoáre a ešte v telocvični 3 na sranie a 2 pisoáre...to len chalanské... baby neviem ako to majú...
@mm47 ale náhodou, pikle tam nekujeme, len niekedy počas hodín počujem vzlyky a telefonáty (tie zaujímavé ..a pred zrkadlom sa neskrášľujeme, možno preto, že zrkadlo máme až na jednom wc! D
to bude tým, že žena tam strávi viac času, especially vo veku kedy objavuje make up okrem iného, dovolím si tvrdiť, že tam strávi dvakrát viac času za účelom malej potreby ako chlap (šak lebo rozopne, zapne a ide..) + máme ešte krámy milé dámy, takže sme predsa len na tom hajzli viac a častejšie ako chalani... či?
@lexiee Povedala by som, že u nás na SŠ je približne rovnako chlapcov i dievčat a WC máme narovnako - 1 veľké WC chlapci, 1 veľké WC dievčatá. Ale ja na tie záchody radšej nechodievam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Kam chodí na WC riaditeľ? Lebo učiteľské wcka sú v babských záchodoch!
A keď som sa bola pozrieť na chalanské (z čistého záujmu), tak tam nikto.
a na VS je 2x viac chalanskych hajzlov lebo to bola kedysi technicka college kde chodili vacsinou len chalani
chodim na ucitelske
baby majú na všade, chalani tuším na dvoch
a v suteréne a telocvični sú také asi unisex