fuu.. mne obyčajnému smrtleníkovi je to jedno jedine že by som tam dala odkaz na našu triednu stránku,ktoru som len štipilinku pomáhala tvoriť.. aj to len psychicky
prečo by na to založka linky nemala byt vhodna? ... mas tam napisane: pridaj si linky, ktoré chceš odporučiť ..... a ci si tam das svoj web, alebo web niekoho ineho..nie je to jedno?
A ja by som sa tiez chcela nieco spytat, ale nechcem zakladat diskusiu kvoli tomu, ani otravovat s TS. Neviete mi prosim niekto poradit, preco uz asi dva tyzdne mam rozhasene forum? Myslim ako tak ze tie temy su uplne vlavo dole, nie vpravo hore a je to dost neprakticke... Ale nie stale, ale iba na zaciatku, ked tam mam to vseobecne forum. Ani neviem, ci to len ja tak mam... Dakujem vopred za akukolvek radu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A ja by som sa tiez chcela nieco spytat, ale nechcem zakladat diskusiu kvoli tomu, ani otravovat s TS. Neviete mi prosim niekto poradit, preco uz asi dva tyzdne mam rozhasene forum? Myslim ako tak ze tie temy su uplne vlavo dole, nie vpravo hore a je to dost neprakticke... Ale nie stale, ale iba na zaciatku, ked tam mam to vseobecne forum. Ani neviem, ci to len ja tak mam... Dakujem vopred za akukolvek radu