@hoperpohroma
do 100 eur? to akoze nejaky koder najde free templatu a nahodi na ftp zariadi hosting, domenu a upravi obsah, tak to myslis? lebo to je teda low budget riadne
za ako dlho - to moze byt aj 5 hodin a moze to byt aj 500 hodin. zalezi podla komplexnosti, obsahu, funkcionalit, poziadaviek atd..
kolko - je priamo umerne s "za ako dlho"
ak by si mala uz realnu predstavu, alebo aspon co sa ti cca paci (dizajn), podla kt. by si to chcela, pripravene podklady (strukturu webu (podstranky) a obsah + zaujem ( a samozrejme budget na to ), tak kludne sa mi skus ozvat.
@hoperpohroma no akoze viem si predstavit ze dajaky student zbucha pre dakoho dajaky simple blog, kde si bude len pisat prispevky .. ale nejaky realny projekt to predsa byt nemoze, tam musi byt tolko veci zabezpecenych, ze to je jak kupit ojazdene auto s pol miliona km a po 3 dnoch sa ti to doyebe
@kevin mas pocit podla popisu fora ze slecna chce "realny projekt"?
neviem co stale musis so mnou nieco riesit, mna vazne nezaujimas, mne to pride tak, ze pise o nejakej slider galerii, co by som nevolala realny projekt
a nemam naladu s tebou riesit, za kolko robia ludia wp weby, ja wp nerobim, neznasam to a ty si rob "realne projekty" za hocikolko chces
@hoperpohroma
ja som to pisal na margo jej otazky "kolko stoji vytvorenie webu", s vedomim, ze si to bude citat. aj ked sice nechapem preco si takto na mna vybehla, ale ved v pohode, chill.
@kevin lebo vsade v nejakom fore o weboch mas strasne velku potrebu diskutovat a ja ju nemam. ani travit moj cas reagovanim na teba.
nepovedal si jej nic konstruktivne k teme, ked mas iny nazor, napriklad ze taky (aky?) web by stal aspon 500 eur, tak len proste napis, ze to bude stat minimalne 500 eur a hotovo. ja som povedala, ze studenti zbuchavaju jednoduche wordpress weby pod stovku, za cim si stojim. tolko moj nazor k teme.
je vela stranok ktore poskytuju hosting zadarmo len googluj a použi hlavu.. nebudeš potrebovať nikoho...
z hlavy vymenujem napr. webnode alebo estranky
@hoperpohroma to len ja mam pocit, ze si neustále na birdzi honis ego ohladom prace, ale ked niekto skusenejsi zareaguje, tak sa uplne bezdovodne urazis a takto reagujes?
@yazoouf1 okrem toho s touto osobou mam nejaku historiu, ktora ma donutila bloknut si ho na fb (co ale nemas odkial vediet, ale series sa do toho aj tak) a nemam rada, ked ludia nevedia pochopit, ze s nimi nechcem komunikovat - on je jeden z nich
@hoperpohroma beriem, len mi ako nezaujatemu divakovi prislo, ze si nevhodne reagovala, ked v podstate nic zle nenapisal. Kazdopadne musim uznat, ze si tentokrat zareagovala na moj prispevok lepsie nez som cakal. Ale to, ze si najvacsi egohonic na birdzi stale plati Peace
@katarina025 no ak chces len taky halabala web tak si to kludnej daj urobit u studenta (nehovorim ze vsetci ho robia zle), ale ja by som si na to najal profesionalov a uz potom zalezi aky web, na co atd, ma tam byt aj eshop ci nie? cena bude narastat od zlozitosti a kontextu. Mozes to vsetko konzultovat s navrharmi stranky a budes si ista ze sa tam nik "nestrati" medzi 500 fontami a milionom obrazkov...mne ho robil Marketinger URL: » www.marketinger.sk/sluzby/tvorba-w...
Vela zdaru.
Pavol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ak ti staci nejaky wordpress tak asi najdes niekoho, kto to zbucha do 100 eur, ale vela stastia s vysvetlovanim, co tam ma byt
do 100 eur? to akoze nejaky koder najde free templatu a nahodi na ftp zariadi hosting, domenu a upravi obsah, tak to myslis? lebo to je teda low budget riadne
za ako dlho - to moze byt aj 5 hodin a moze to byt aj 500 hodin. zalezi podla komplexnosti, obsahu, funkcionalit, poziadaviek atd..
kolko - je priamo umerne s "za ako dlho"
ak by si mala uz realnu predstavu, alebo aspon co sa ti cca paci (dizajn), podla kt. by si to chcela, pripravene podklady (strukturu webu (podstranky) a obsah + zaujem ( a samozrejme budget na to ), tak kludne sa mi skus ozvat.
neviem co stale musis so mnou nieco riesit, mna vazne nezaujimas, mne to pride tak, ze pise o nejakej slider galerii, co by som nevolala realny projekt
a nemam naladu s tebou riesit, za kolko robia ludia wp weby, ja wp nerobim, neznasam to a ty si rob "realne projekty" za hocikolko chces
ja som to pisal na margo jej otazky "kolko stoji vytvorenie webu", s vedomim, ze si to bude citat. aj ked sice nechapem preco si takto na mna vybehla, ale ved v pohode, chill.
nepovedal si jej nic konstruktivne k teme, ked mas iny nazor, napriklad ze taky (aky?) web by stal aspon 500 eur, tak len proste napis, ze to bude stat minimalne 500 eur a hotovo. ja som povedala, ze studenti zbuchavaju jednoduche wordpress weby pod stovku, za cim si stojim. tolko moj nazor k teme.
z hlavy vymenujem napr. webnode alebo estranky
to je uplny cancer, ked si podla toho ludia robia robia obraz o cenach prac.
dievca sa nieco spytalo, ja som odpovedala, tam to u mna konci
" Ale to, ze si najvacsi egohonic na birdzi stale plati Peace "
Vela zdaru.
Pavol