JA VIEM ZE JE TO OTRAVNE A GI4OVE ALE TOTO JE STRANKA KTORA SI TO VYZADUJE A BUDE TO TAM FAJN Ked by mi niekto bol chotny poradit nech mi pls napise Ts DAKUJEM
Jedna z moznosti ako dat hudbu do web stranky je napr cez tag
Ale bohuzial co mam odskusane funguje len v IE
Druha alternativa je odkazovat cez tag embed napr.
Potom tam mas neake povolene atributy napr loop="hodnota" ktora riadi opakovanie hudby alebo atribut volume="hodnota" kde mozes zadavat hlasitost a este jeden atribud ktory poznam je autostart="false" ak ho zadas hudba sa spusti az po zapnuti uzivatela
Ak teda nechces aby nebolo vidno prehravac na webe (napr.QuickTime) tak zadaj do elementu atribud width="0%"
Ale ja osobne nedoporucujem skrivat prehravac zo stranky. Clovek to nemoze riadit a ak sa mu hudba nepaci tak radsej odide z tej stranky ak tu hudbu nemoze vypnut
najlamsie by bolo keby si tu hudbu dal do prehravaca (aby si ju lovek ktoremu sa nepaci vypnut ked nechce) cez ramy aby sa nerusila pri "jazde na stranke"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@2
@3
@4
JA VIEM ZE JE TO OTRAVNE A GI4OVE ALE TOTO JE STRANKA KTORA SI TO VYZADUJE A BUDE TO TAM FAJN Ked by mi niekto bol chotny poradit nech mi pls napise Ts DAKUJEM
» www.hypergurl.com/music.html...
Ale bohuzial co mam odskusane funguje len v IE
Druha alternativa je odkazovat cez tag embed napr.
Potom tam mas neake povolene atributy napr loop="hodnota" ktora riadi opakovanie hudby alebo atribut volume="hodnota" kde mozes zadavat hlasitost a este jeden atribud ktory poznam je autostart="false" ak ho zadas hudba sa spusti az po zapnuti uzivatela
Ak teda nechces aby nebolo vidno prehravac na webe (napr.QuickTime) tak zadaj do elementu atribud width="0%"
Ale ja osobne nedoporucujem skrivat prehravac zo stranky. Clovek to nemoze riadit a ak sa mu hudba nepaci tak radsej odide z tej stranky ak tu hudbu nemoze vypnut
Takze oprava
1 tag = bgsound
2 tah = embed src="cesta"
» mgs.oforum.sk
Pridajte sa k nam!