čauko, dostali sme za ulohu vytvorit webovu stranku, uplnu proste aby tam bol text obrazky rubriky a chcela som sa spytat či nematie nejake dobre napady o čom by mohla byt alebo cez čo ju robit či cez službu blogger alebo webnode,estranky.. netušim
ďakuj
ja sama zase dost mozem tumblr, je tam lahke postovanie / reblogovanie, temy sa daju nainstalovat jednym klikom a rubriky sa daju spravit cez tagy, ale na to uz musis vediet trosku html.
neviem ako velmi sa da customizovat blogger, ale mysim, ze to nie je na to vhodny system, ze je to fakt typicke pre blogy a nie plnohodnotne weby.
inak estranky, webnode.. pride mi to vsetko rovnake. sama nemam skusenosti ani s jednym, ani s tym wordpressom, len s tumblrom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ja sama zase dost mozem tumblr, je tam lahke postovanie / reblogovanie, temy sa daju nainstalovat jednym klikom a rubriky sa daju spravit cez tagy, ale na to uz musis vediet trosku html.
neviem ako velmi sa da customizovat blogger, ale mysim, ze to nie je na to vhodny system, ze je to fakt typicke pre blogy a nie plnohodnotne weby.
inak estranky, webnode.. pride mi to vsetko rovnake. sama nemam skusenosti ani s jednym, ani s tym wordpressom, len s tumblrom.
GN WP!
» website-easy.club/...