Nádherná sučka Wendy si hľadá nový domov. Majiteľka ju nechcela kvôli tomu, že štekala. Je to úžasný psík,hravý,vhodný do bytu aj na záhradu. Nachádza sa v karantennej stanici v Prešove, kde už niekoľko mesiacov čaká na nového majiteľa.
JNechápem takých ľudí a asi ich ani nikdy nepochopím.ja mám doma takisto uštekanca, ktorý zakaždým keď niečo chce si to vyžaduje štekaním. ale keď dám povel aby prestala tak s tým neni žiaden problém. stačilo by sa jej venovať. lenže väčšina primitívou si berie psa lebo ich nič lepšieho nenapadne.
Nechápem ako sa môže ešte niekto ozvať k tomu, že som si dovolila založiť forum o psovi. Jasné opustených psov je predsa veľa tak sa na nich vyserme, načo sa o niečo snažiť keď sú ich stovky nie? Tak prepáčte, že my trhá srdce keď vidím takého užastného psa zatvoreného v klietke už niekoľko mesiacov! Život je krajší keď také veci nemusíme čítať no nie???
ja mám doma psa v podstate z útulku, tak tu na mňa nechoď s emočnými výlevmi. ale globálne to problém opustených psov nevyrieši, i keď si niekto hentoho konkrétneho vezme.
ale veď bojuj s veternými mlynmi, keď ťa to napĺňa.
tak radšej budem bojovať s veternými mlynmi ako nič nerobiť.pre nu hľadám preto tak súrne domov lebo je to pre ňu šok, že z bytu kde bola stále s niekym je teraz zavretá medzi kopec psami. už sa to odráža na jej psychike a začína sa trápiť. navyše keď sa čo i len jednému nájde domov tak na jeho miesto môže zas prísť iný pes ktorý to potrebuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ako, čakala, že bude mňaukať, alebo čo?
Tak to vyzerá ked to človek zo psami nevie ... a ani nechce vediet..
@luc.ka
Nechápem ako sa môže ešte niekto ozvať k tomu, že som si dovolila založiť forum o psovi. Jasné opustených psov je predsa veľa tak sa na nich vyserme, načo sa o niečo snažiť keď sú ich stovky nie? Tak prepáčte, že my trhá srdce keď vidím takého užastného psa zatvoreného v klietke už niekoľko mesiacov! Život je krajší keď také veci nemusíme čítať no nie???
ja mám doma psa v podstate z útulku, tak tu na mňa nechoď s emočnými výlevmi. ale globálne to problém opustených psov nevyrieši, i keď si niekto hentoho konkrétneho vezme.
ale veď bojuj s veternými mlynmi, keď ťa to napĺňa.