a teda ak mas zltu sklovinu prirodezene ti to nevybieli. Moze ti to naniest daky biely povlak, ktory samozrejme casom zide dole. Takze zbytocne. Ja mam nastastie celkom dost biele zuby.
@tenario vsak oka, ale ti hovorim ak mas zltu sklovinu prirodzenu tak ti to asi moc nepomoze neviem jebem picoviny do hlavy, mam ine starosti nez si bielit drbnute zuby radsej si ich cistite
@tenario tak jasne, ze to nepomoze, ked uz raz mas zltu sklovinu tak ju mas od prirody. Kto ma biele zuby a pije akvu, fajci a zle si umyva zuby tak povlak mu ostane a ma ich zltsie a vtedy moze pomoct tato vecicka co si sem dal.
podľa mňa sú všetky takéto veci kraviny. pomôže ti len kefka a dobrá zubná pasta a potom profesionálne bielenie u zubára. nehovorím že to nemôže mať nejaký efekt ale za tie prachy čo za to pýtajú sa to neoplatí
Pouzivala som to pred cca troma rokmi. Existuju dva typy, jeden je na 14 dni druhy na 7 dni. Ja som mala ten na 14 lebo je vraj setrnejsi ku zubnej sklovine.
Rano a vecer kazdy den po pol hodine a uz po troch dnoch som mala zuby bielsie o par odtienov. Oficialne sa pise na baleni ze to ma vydrzat len rok, no nemam ten pocit.
Tusim som mala presne tie stripy z obrazku. naozaj velmi skvela vec. Plne doporucujem.
No myslim ze je este na mieste spomenut ze zuby potom prvy mesiac dost bolia a su velmi citlive. Ale to zistis sam
@matii bielenie u zubara nepomoze vobec.. A zubna pasta a kefka.. aj ak obsahuje nejake bieliace zlozky tak ziadne viditelne ucinky to nema. Bielenie u zubara by ta vyslo rovnako ako tie pasiky a oplatit sa to oplati
ja sice mam zuby celkom biele ale pijem vela kavy tak si ich kazde 4 mesiace bielym specialnou silnou pastou Najlepsie ak si chces vybielit zuby je u zabarky za 500 euro ich budes mat biele ako sneh za 45 minut a bez poskodenia skloviny a ak chces lacnejsi sposob tak je taka bieliaca emulzia od signal za asi 35 euro a 2 tyzdne si ich bielis a celkom to funguje, ale par dni ta budu bolet dasna...Tieto platky ci pruzky alebo so to je som mala a nic moc to neni...
Tieto pasty poškodzujú sklovinu. Je o tom veľa článkov na internete. Po prečítaní asi všetkých som zvolila kefku Soladey. Používa sa bez pasty a funguje skvelo! Najprv som sa divila že to bez pasty nebude fungovať ale teraz moje biele zuby hovoria inak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
- zlta
- seda
- a biela
a teda ak mas zltu sklovinu prirodezene ti to nevybieli. Moze ti to naniest daky biely povlak, ktory samozrejme casom zide dole. Takze zbytocne. Ja mam nastastie celkom dost biele zuby.
Rano a vecer kazdy den po pol hodine a uz po troch dnoch som mala zuby bielsie o par odtienov. Oficialne sa pise na baleni ze to ma vydrzat len rok, no nemam ten pocit.
Tusim som mala presne tie stripy z obrazku. naozaj velmi skvela vec. Plne doporucujem.
No myslim ze je este na mieste spomenut ze zuby potom prvy mesiac dost bolia a su velmi citlive. Ale to zistis sam
ale bielenie u zubara pomaha...moja mama bola a tiez si pochvalovala