Ahojte Dostala som na Vianoce tablet no mam s nim nejaký problém,teda vlastne neviem či je problém v nom ale stáva sa mi niečo také že raz sa mi v pohode na wifi pripojí no po čase sa odpojí a ked sa chcem pripojit znova len sa pripaja a pripája a
mozu byt bud:
na tablete je chybne wifi co sa casto stava a odpojuje sa..
alebo to mas zle nastavene a chyba je skor v softwere tableta
alebo mas wifi router chybny pripadne zle nastaveny.
jedno z toho, urcite by som ale dal tablet reklamovat a mas pokoj.
To moze sposobovat kadeco. Mozno problem v tablete, mozno problem v routeri.
Idealne by bolo to vyskusat aj na inom routeri (povedzme u znamych) ci to bude blbnut tiez.
Zalezi aj na tom, ci sa to deje kedykolvek (bezprostredne po starte tabletu), alebo len vtedy ked sa stihne zohriat.
Tych moznosti je bohuzial kopec.
@Adell1721 toto sa mi zvyklo tiež stávať na tablete, že mi to padalo, pri tom som bol pol metra od routera, potom som hľadal fóra a našiel, že android tablety toto mávajú prirodzené, a aj som našiel takú bezplatnú aplikáciu, čo to sama ovládala, aby sa neodpájalo, a keď sa odpojili, tak sa samé aj pripojilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
na tablete je chybne wifi co sa casto stava a odpojuje sa..
alebo to mas zle nastavene a chyba je skor v softwere tableta
alebo mas wifi router chybny pripadne zle nastaveny.
jedno z toho, urcite by som ale dal tablet reklamovat a mas pokoj.
Idealne by bolo to vyskusat aj na inom routeri (povedzme u znamych) ci to bude blbnut tiez.
Zalezi aj na tom, ci sa to deje kedykolvek (bezprostredne po starte tabletu), alebo len vtedy ked sa stihne zohriat.
Tych moznosti je bohuzial kopec.