Kupil som si tento wifi router, vsetko som nainstaloval, zadal som mu ip adresu netu...nan(na router) sa pripojit da, no na net cez neho nie, pritom net ide normalne bez routera..lan kabel od netu mam samozrejme do wifiny zapojeny, v com moze byt problem?
a v pc si zmenil ip adresu ? daj si automaticky A ak nie skus k nekomu obrat ten router ci aj onho bude robit ten isty roblem a potom reklamacia moze byt neco poskodené ja som kupoval wifi router asus a bola v nom poskodena wifi fungovala len na 10metrov dalej som ju enchytil
Musiš nastaviť v PC automaticky IP a v routeri ak máš pevnú IP adresu musiš ju tiež nastaviť Horšie ak si nastavil v routeri dynamickú a reálne máš pevnú, tak sa ti router s access pointom nespojí. Niekedy sa chyba dá odstrániť iba uploadnutím nového firmware do routera
ja som u nás doma router rozbiehaval asi tri dni a to som v kuse volal na mobil nášho provajdra a mam taký pocit že moju wifinu vidieť pomaly v celom vchode zdieľam všetky dáta kôli druhemu laptopu dúfam že nikto nepríde na to infantilné heslo čo som nastavil na router
chlapci ako prve treba uvadzat providera a spravne nastavenie pripojenia routra u Orange, T-com a aj UPC ma tusim vytacane PPOE a tam sa zadava meno a heslo, ale to routre vedia samy pripojit. Kabel sa pripaja do pripojky WAN. U antiku je to pripojenie pridelene automaticky IP cez DHCP.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a ja mam moj asus a dosah mam na celu ulicu