Dobrý deň, ja som si len tak pre srandu objednal jeden router.. použitý..len tak, z nudy, že čo keď pôjde Ale je zaheslovaný.. má zabezpečenie WEP... dá sa nejako to heslo prelomiť? Alebo..ja mám k nemu káble.. ale papiere žiadne..nedá sa nejako "vynul
podla mňa ale žiadny router nemáš a chceš hacknuť seseda lebo sa nudíš a áno WEP sa dá prelomiť je to tak slabá ochrana že sa už ani nepoužíva a do 10 minut to máš hacknute vid youtube aircrack-ng
@padres už to nemám na heslo..ale keď sa dám pripojiť..mám tam výkričník..a nápis Žiadny prístup do sieťe internet.. pripojil som aj internetový kábel.aj tak..
@osi16 áno áno ja viem. Ten router si resetol do továrenských nastavení musíš ho teraz nakonfigurovať !!! Musíš sa prihlásiť do routra ako admin ! Na každom type routra sa to robí inak ja mám Dlink a dostanem sa tam tak že si otvorím browser (internetový prehliadač) a zadám 192.168.1.1 myslím že to budeš mať tak isto ale nemusíš !!!
Log in aj possword bývajú väčšinou "admin" (bez úvodzoviek) keď sa prihlásiš musíš nastaviť Meno a heslo ktoré si dostal od poskytovatela internetových služieb protocoly nechaj také aké su a malo by to ísť !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
papiere ani nepotrebuješ, podľa modelu nájdeš na nete manuál akde je všetko toto popísané.
podla mňa ale žiadny router nemáš a chceš hacknuť seseda lebo sa nudíš a áno WEP sa dá prelomiť je to tak slabá ochrana že sa už ani nepoužíva a do 10 minut to máš hacknute vid youtube aircrack-ng
Log in aj possword bývajú väčšinou "admin" (bez úvodzoviek) keď sa prihlásiš musíš nastaviť Meno a heslo ktoré si dostal od poskytovatela internetových služieb protocoly nechaj také aké su a malo by to ísť !!!
alebo si nájdi niekoho kto ti to spraví