pls povedzte mi niekto ako to je ked by som si kupil mobilny telefon s podporou Wifi, mozem v podstate surfovat zadarmo, tak ako na notebooku alebo PDA?? prehladal som strasne vela stranok, ale ani na jednej to nie je zorzumitelne napisane , dakujem
pokial chytas signal tak mozes mat aj zadara samoksy. moj spoluziak mal tak na 1 rok zadara internet lebo chytal signali s jednej nmenovanje firmy ktora ponukala pripojenie n nootebuky. ale neviem ale mal by si chytat signali. ale ak to maju zabespecene tak nechytis ziadny sygnal
tak isto to funguje aj v mobile aaa ved ked by si ten telefon prepojil s PC tak by si mohol normalne surfovat aj na PC prostrednictvom WiFI. No len mam pocit ze na slovensku je este velmi male uzemie pokryte tym signalom, takze je dost pravdepodobne ze doma nechytis nic, aaa mozno aj v celom tvojom meste nic, proste nejaku domu ti to bude uplne na nic.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme