je divny dizajn ma pekny, ale všetko treba odznova inštalovať... zvuk, net, VŠETKO.. preto ho nemám rada a hrozné omieľačky robí ten zgenený program, dokým pustí DVD.... ale solitaire je tam coolové
ja som verná xp, hoci istý čas som závisela na linuxe
@popolcek neviem co mas za hardware, ale mne nainstalovalo vsetky drivery uplne same. Teda s vynimkou bluetooth stacku a este cohosi. Ale aj to sa dalo cez Action Center vyriesit dvoma klikmi. Toto je naozaj velmi user friendly.
Som s nim nad mieru spokojny a urcite by som sa nevratil spat k Viste, ci nebodaj k linuxu.
@tommyhot hmmm, to by som aj ja rada vedela, ale aj tak, je to len skúšobná verzia ( teda to čo mám ja) a možno preto som to tam musela všetko dávať odznova...
a možno som tam niečo zvorala, preto mi pár vecí nejde
Nevidim dovod neprechadzat na Windows 7. Premakana sparva pamate, preemptivny multitasking, GUI, sprava hardwaru atd. Ono sa to nemusi zdat ale HW naroky su relativne podobne (nie tie papierove). Na 4-5 rocnej masine bezi Win7 podstatne lepsie ako XP. Nemusim sa vobec strachovat, ze mi jedna aplikacia zhodi GUI, pripadne cely system. Ak nie je nejaky software kompatibilny, niekedy ho staci spustit ako admin, pripadne v compatibility mode a je to. Fakt mi pride scestne pouzivat 8 rokov stary system.
OMFG, toto je jak u debilou...win7 este nieje!!!! na trh pride az 22 oktobra!!!! vsetko to su zatial len rozne betaverzie!!! ako mozte porovnavat betaverziu cohokolvek z oficialne predavanou verziu nechapem. obzvlast ked este 2 mesiace treba cakat.....ale hlavne ze jak debili niektori vypisuju aki je zly a podobne sracki ked vsetko su to len bety......( to sa netyka len tejto ankety, o win7 je tu viacero ankiet, kde sa poniektori jedinci vyjadruju k win7 ako bi uz bola na trhu pol roka a mala sp2 )
to rovno hrajte rozne demoverzie a proma hier a vypisujte aka je ta ktora hra zla ..uplne odveci....ale taK.....vetsina ludii ma o pc veciach take znalosti ako ten clovek minule na jojke..v tv v spravach..docent vied slovenska(sav-slovenska akademia vied ) co tvrdil ze..v tie svetla v trencine co bolo vidiet ze to bola raketa co vystrelila severna korea ,co letela 100km na japonsko a spadla do mora to jasne hovori aki su na slovensku "odbornici" ale cest vynimkam!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ja som verná xp, hoci istý čas som závisela na linuxe
Som s nim nad mieru spokojny a urcite by som sa nevratil spat k Viste, ci nebodaj k linuxu.
a možno som tam niečo zvorala, preto mi pár vecí nejde