Zdravim... Potrebujem sa spytať mam windows defender, čo k tomu ešte potrebujem .. Je treba ešte dodatočne nejaky firewall/antivir alebo stači uplne ? Lebo som zistil, že doteraz asi mesiac som nic nemal Ziadnu ochranu
ak mas cisto len windowsacky defender tak ti dokaze natrvalo vypnut aj 12 rocne decko co citalo navod... staci ked prijmes napr po icq daku foto alebo piesen takze na to by som sa vobec nespoliehal
Já už takéto veci nejaký čas neriešim. Po tom, ako som mal na počítači NODa... (pripomínam, že plne aktualizovaného) a evidentne som niekde chytil vírusa, počítač mi nešiel poriadne používať a ten idiot sa tváril, že je všetko OK.
Dal som Format a už také veci mne do počítača nemôžu, keď sú nespoľahlivé. Radšej si dávam väčší pozor =D
určite defender nestačí, zožen si bud free AVG, Zone Alarm atď. alebo pirátsky firewall dáky plus NOD32 či Panda či Norton či Kaspersky atď, prípadne balíček Eset Smart Security
ja mam nainstalovany NOD a aj defender, no noda som vypol lebo ako je rok dlhy tak som nemal žiadny virus a to ho obcas zapnem a dam par krat skotrolovat HDD tak mi nic nenajde...v mojom pripade mi staci ten defender ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
mohol som si to ale dovoliť, lebo používam Kaspersky Internet Security
čo najskôr nainštaluj poriadny antivir a firewall (alebo obe naraz v podobe balíka ako ja)
potom spusti skenovanie. uvidíš ako ťa defender chránil
Dal som Format a už také veci mne do počítača nemôžu, keď sú nespoľahlivé. Radšej si dávam väčší pozor =D