Jedna z mojich najoblubenejsich kapiel. Sice osobne album The Silent Force povazujem za ich asi najslabsi, ale na Heart of Everything zacali zas pouzivat gitary, co som velmi rad
Tak Within temptation je moja najoblubenejsia skupina Sharon ma prekrasny hlas a aj super vyzera.....a zatial najlepsie cd mali myslim Mother earth a The silent force.. ..
no..tak to som teda netusila ze aj tu sa rozoberá daco takéto.......this skupina je podla mna nieco na sposob Nigtwishu, také baladicke, obcas kus tvrdsie, ..pohodka..no tento posledný album , musim povedat, ze je to znacný rozdiel oproti tým starsim...citim tam zmenu, to urcite..ale kazdopádne nezanevriem na nich a urcite si ich rada vipocujem.....asi tak...cuz (.)(.)
Within su uplne v pohode, moja naj skupina...a tie neskutočne krásne klipy, tie si stale pozriem
pre mna su od nich naj pesničky The holing a Stand my ground, tie su viac ako v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Oblubene songy su asi Restless a Frozen
a novym albumom ma nedostali,ale vobec
ale ako kapelu ich amm rada
pre mna su od nich naj pesničky The holing a Stand my ground, tie su viac ako v pohode