Caute neviete mi poradit ako si nadstavim vo World Editore aby moji hrdinovaia dostavali viac schopnosti a aby mohly mat vačši lvl než je lvl5? pllls poradte mi...
no a k veci...ten editor je sice na obsluhu jednoduchy ale je tam tooooooooooolko moznosti ze to treba vsetko poskusat...pokial viem tak vacsi level ako 5 dostanes len ked nicis supera...a viac schopnosti sa mu tam tiez da pridat...
vsetko sa da ale len na konkretnej mape ktoru si sam upravis...v singlaci alebo tak to nefunguje..
@gukol ja viem ale na priserach mozes dosiahnut max level 5...viac az ked nicis supera...takze to moze byt ak sa s tym hral a supera odstranil...navyse myslim ze tam sa vola ten editor ako world editor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
no a k veci...ten editor je sice na obsluhu jednoduchy ale je tam tooooooooooolko moznosti ze to treba vsetko poskusat...pokial viem tak vacsi level ako 5 dostanes len ked nicis supera...a viac schopnosti sa mu tam tiez da pridat...
vsetko sa da ale len na konkretnej mape ktoru si sam upravis...v singlaci alebo tak to nefunguje..
to ako si dokazal mysli napisat hentak??
som rozmýšlal , či tam má byť y alebo i ale ináč mám zo sloviny jednotku