WoT absolútne pokazili. Dlho som to hrával, ale teraz je to skôr o tom, kto má peniaze na silné tanky a každého hráča postrieľa svojimi vysoko prieraznými strelami, ďakujem neprosím byť znevýhodnený za to, že hrám kvôli zábave, ktorú mi najprv hra ponúkala @imperador
@savvym Tak teraz pridali Švédov, ktorí majú na 8. až 10. tiere veľmi silné pancierovanie veže, ale je pravdou, že Japonci sú šroty, pretože ich každý pára APCR, resp. HEAT-mi.
tak uz len to ze vo WT tank nema zivot...je to premakanejsie a povedal by som ze aj narocnejsie na strategiu a podobne..ved skus a okrem toho vo WT mas aj lietadla..co pridava na pestrosti bitky
@imperador to je mi jedno, ja som mal najradšej aj tak sovietske a nemecké tanky. A to, že majú Číňania na nič pancier vyrovnávajú dobre delá. Ale nie o to mi ide. Ale o to, že ty jazdíš v ťažkom tanku a nejaký kokot na teba vybehne s prémiovým tankom, ktorý ani neprestrelis a si nútený používať apcr. Posledne zakázali e25, no zas ho začali predávať, spoločné s tým novým Francúzom a ešte buffer super pershing a ja už nedokážem sa zabávať, keď už každý kupuje tie tanky a ničí každého. Alebo vid tie nepriestrelne nemecké PZ. 100e chcú za to, aby boli nesmrtelní. Tým vývojárom absolútne je e. Robiť z free to play pay to win.
@basso tie lietadla ma neskutočne bavili, ale po pár dňoch mi padala hra, tak som to vymazal. Tie tanky sú inak zaujímavé, väčší priestor a nevidíš nepriateľa, takisto respawny. Keby môj PC nemal problém s tým, hral by som.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov