@midnight a to, že tá hra mala pôvodne fungovať ako simulátor, to si asi nevedel. Bol som jeden z prvých, čo mal beta verziu a bol som aj pri tom, keď to hralo fakt minimum ľudí.
Keď robím simulátor, tak sa držím slova "realism" a nie nejakého "balance".
@sturmer na tigra 10,5cm s HE ? tak väčšiu kktinu som už pekne dávno nepočul už vidím ako s tím ideš oproti IS-ku alebo T29-ke hlavne keď tiger je sniper tank... 8,8cm KwK 43 L/71 je jedno s naj diel na tiery 7.
@sturmer tak toto je moc tigra používať na trackovanie btw tracknúť sa dá s hocičím len treba vedieť kde mieriť... tak experiencu s tým moc nenahrabeš do tierov 4, 5, 6 sa dá dať slušný damage s 10,5 + HE aj keď u niektorých len od zadu alebo z boku, ale ak dáš do tieru 7 a vyššie za 100 tak môžeš byť rád pričom z 8,8cm máš 220+ damage zaručených vždy dokonca aj do tierov 9 (len treba vedieť kam to poslať) a nech rátam ako rátam 220 je viac ako 100 a čím viac damageu tím viac kreditov a skúseností
btw. keď si trafil miesto pre vodiča, poprípade ammo, malo to efekt, samozrejme na nižšie triedy. Ale použil som to asi 12 hier, potom som dal 88ku naspak.
@sturmer časy prvej bety sú už 2 roky ta tam jop premium noobov zbožňujem má to tier 10 a dokopy odohraných 200 bitiek s win rate okolo 40%... proste úžas hrať s niekím takým v tíme, scípne medzi prvými ale na vine sú ostatný ja som premiak mal len keď bola akcia a bol zadara aj keď teraz by sa šikol vzhľadom na to že s tiermi 5 sa mi ani kus neche šetriť 6 000 000
@filus to naj sú tie skurvené decká, čo majú artilériu a piču robia, ešte kurvia svojich a kúpia si neviem akú posádku a kokot aj tak vedia. Piče skurvené! Si pamätám, ako do mňa vkuse búrali kkti... s tými posranými nižšími triedami a blokovali. A keď som napísali "get out from here and play CS", tak mi odpísali "fuck you" a ešte demonštratívne po mne strieľali.
Mne sa hrozne vela krat stavalo 98 % hier ze mi to v strede seklo a musel som vypat zapat a dohrat tu bitku potom. Dost neprijemne. A to vzdy vybehol ping na 9999 a hento sa stalo. Masivny lag proste. Ak s tym ma niekto skusenost , mohol by poradit
Už len existencia francúzskych a britských a amerických tankov, ktoré sú schopné si to rozdať s ruskými a nemeckými je kravina a ukazuje, že tu o žiadnu simuláciu nejde.
Proste, všeobecne je hovadina, že ktokoľvek môže hrať na akomkoľvek tanku, ktorý bol aj iba ako prototyp, a zrazu sa ich na jednom bojisku objaví 5. Potom bitka vyzerá, že sú tam 3 tigre a 2 T34, ale takýto pomer by na bojisku nikdy nevznikol.
Preto tú hru treba brať s veľmi veľkou rezervou.
Teraz testujem World of Warplanes. Rovnaká hovadina, ale aspoň ma to viac baví.
@ink táto hra nemá ani len s realitou nič spoločné teda okrem názvov tankov nie to ešte zo simuláciou... tiger I bol schopný zničiť ruskú T-34 na 2,2km (cca) v tejto hre nemá 2,2km ani len mapa na uhlopriečku... ide proste len o MMO štýl a ťahanie peňazí od ľudí
btw ak si viac na lietadlá skús Warhtunder, world of warplanes je proti tomu sračka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A po dohraní lvlu60 sa chystám pustiť do tejto hry tak mi odporučte niečo vopred nech začnem dobre
Ale najviac sa mi páči KV-1 a tie...
Inak som prekvapená že aj z BIRDZu hrá niekto WOT
konkretne tento
» sk.wikipedia.org/wiki/Panzerkamp...
» en.wikipedia.org/wiki/Balance_(g...
Keď robím simulátor, tak sa držím slova "realism" a nie nejakého "balance".
definíciu slovného spojenia "mala byť" bohužiaľ na nete nájsť neviem, tak si ju prosím nájdi v nejakom relevantnom slovníku
tá 10,5cm s HE je dobrá tak pre PZ IV
Proste, všeobecne je hovadina, že ktokoľvek môže hrať na akomkoľvek tanku, ktorý bol aj iba ako prototyp, a zrazu sa ich na jednom bojisku objaví 5. Potom bitka vyzerá, že sú tam 3 tigre a 2 T34, ale takýto pomer by na bojisku nikdy nevznikol.
Preto tú hru treba brať s veľmi veľkou rezervou.
Teraz testujem World of Warplanes. Rovnaká hovadina, ale aspoň ma to viac baví.
btw ak si viac na lietadlá skús Warhtunder, world of warplanes je proti tomu sračka
Mrknem sa na ten Warthunder