Hľadám wotlk free server s low ratmy, kde hrá 1k++ ľudí (najlepšie cz/sk komunita). Viem že existuje google, ale som nováčik (o WOW neviem vôbec nič --> teraz to budem hrať 1x) a tak si rašej nechám poradiť. A btw mám ten najnovší patch.
myslim ze hladas blizzlike... no tak co ja poznam tak vacsina z nich je este na patchy 3.22a takze bud si to repairni ale chod na ten co poradil @Jimmycrow ale ja osobne ti odporucam Anthoriu - » wow.mine.sk/chat/index.fcgi...
@Hawran prečo myslíš že by tak mal dopadnúť ??? WoWko drvím už pomaly 2hí rok a denne max 2-3 hod a nemyslím žeby som na tom bol závislí, kamoš hrá odkedy vyšlo vkuse keď sa mu dá tak na toho by to aj sedelo no
@finwaell A dopadne ako môj brat, ktorý napriek dosť vysokému vreckovému pýta peniaze od rodičov, pretože väčšinu minie na WOWko (teda pravdepodobne, inak si to rodičia vysvetliť nevedia...)
@galinka tak to neviem čo robí, lebo mesiac stojí iba nejakých 12 eur ak si zaplatíš pol roka dopredu tak asi 9 alebo 10... takže.. jedine že by si stále transferoval postavu zo servera na server, aj keĎ netuším načo by to robil
@Finwaell ale tých 12 ojro zas nieje až tak málo ako si myslíš, pre mňa je to napr veľa..keby som zarábala nejakých 50 ojro mesačne, tak dajme tomu ale inak anthoria je fajnová
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A inak hej, najnovší patch nemá asi ani jeden, možno Offik...
» www.anthoria.net/...
no musis si to repairnut na 3.22a a to sa mi tu nechce cele vysvetlovat..
alebo preto aby nedopadol takto?
Ak chceš ale skutočne dobrý server tak jednoznačne www.anthoria.net jednoznačne jednička v súčastnosti.
Osobne si myslím že Twinstar je o ničom a mystiq.org je 100rokov za opicami na TBC
@Hawran to video je geniálne