Cawte, nevie mi niekto poradit kolko je knih o WoW-ku a poradie, niekde som videl ze je 20 knih ale aj o warcrafte aj o world of warcrafte, 20 knih sa mi zdalo vela si kupovat atd, myslite ze moc na seba nadväzuju knihy z warcraftu na world of warcraftu ?
skor wowko nadvazuje na knihy. v knihach mas plno udalosti, ku ktorym sa v hre absolutne nedopracujes a niektore udalosti ani nevies ako a preco nastali. napriklad theramores fall scenario je uolne wtf spravene. nevies co sa tam deje, preco sa to deje, ako no v knihe to mas super vsetko rozpisane. ale je dobre ak pojdes od zaciatku do konca, pretoze ak si neprecitas war of the ancients nebudes vediet preco sa to a ono deje v dobe cataclysmu a podobne
Neviem ako presne, ale napr War of the Ancients je trilógia. Ja mám doma iba Day of the Dragon, ale ten mi neprišiel až tak dobrý, takže veľa kníh som z toho nepočítal, ale nezdá sa mi, že všetky na seba nadväzujú.
Ale inak, nutne si ani 20 kníh kupovať nemusíš, len preto že je to WoWko- zaleží od tvojho vkusu, a pokiaľ si pri 8mej prečítanej knihe povieš že ťa to nebaví tak sú to zbytočne vyhodené peniaze.
Myslím že niekde na nete nájdeš aj nejaké chronologické poradie všetkých tých kíh, ale nie som si istý.
@jancek lebo niekto radšej knihu, a podporí pri tom toho autora ktorý to celé píše.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale inak, nutne si ani 20 kníh kupovať nemusíš, len preto že je to WoWko- zaleží od tvojho vkusu, a pokiaľ si pri 8mej prečítanej knihe povieš že ťa to nebaví tak sú to zbytočne vyhodené peniaze.
Myslím že niekde na nete nájdeš aj nejaké chronologické poradie všetkých tých kíh, ale nie som si istý.
@jancek lebo niekto radšej knihu, a podporí pri tom toho autora ktorý to celé píše.
Z toho mám prečítané len warcrafty....ostatok si užívam v hre.....
@11 burn!!!!