Ja som tiez silny odporca fajcenia ale nie je to jedno ci teen alebo dedo.....
Kto vie, trebars ked budem stary plesaty a mojou celodennou naplnou bude vysedavat v hojdacom kresle tak si dam obcas fajku ale urcite najhorsie co moze byt, ked si decko takto nici zdravie.
minule tu jeden zajebal "a nadruhej strane zase fajcenim sa ti zvecsuju pluca. ja osobne fajcim aked sa tak kukam na chalanov v posilke tak mam najhrubciu hrud z nich"
Ten nadpis sa podaril Čo si myslieť o Tvojej inteligencii? Takéto diskusie s podobnými nadpismi by som hádzala do koša. Ku otázke jedna fráza- je mi to JEDNO!
Takisto som fajčila keď som bola úplne luxusne trápny "tínedžer", cca od dvanástich a asi od 13-14 už fakt že pravidelne, každý deň a dosť. A bola som hrozne trápna a aj tak mi to nevadilo.
A fajčím doteraz a viem že som hlúpa a trápna ale fajčím aj tak lebo.. neviem čo by som robila proste... Niektoré situácie si bez fajčenia predstaviť fakt neviem. A nech si každý myslí čo chce, na!
Netrápia ma Ak si myslia, že je cool, prosím Ale niekedy sa mám chuť pristaviť a schválne sa spýtať, či ťahajú aj do pľúc (nehovorím, že je to tak vo všetkých prípadoch)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
je mi jedno ci ma cigaretu v hube decko, teen, dospely alebo dedo, fajcenie nebudem uznavat tak ci tak.
Kto vie, trebars ked budem stary plesaty a mojou celodennou naplnou bude vysedavat v hojdacom kresle tak si dam obcas fajku ale urcite najhorsie co moze byt, ked si decko takto nici zdravie.
a takisto im ani ich nefajčím
s nástupom na strednú (v 14ich) som začala fajčiť už aj pravidelne, dennodenne.
a myslím si, že to bola tá najväčšia debilina, čo som robila.
všetky deti fajčiace prefackať a zahasiť im cigarety o kožu (A)
kokos, dievča riadny fail !
@etelnair pch, tebe nič nie je dobré.
Ja fajčím a čo ?? Trhá to dakomu žili alebo čo ??
A fajčím doteraz a viem že som hlúpa a trápna ale fajčím aj tak lebo.. neviem čo by som robila proste... Niektoré situácie si bez fajčenia predstaviť fakt neviem. A nech si každý myslí čo chce, na!
K téme:Každý si tým musí prejsť....