Hmm, tak ja mam na plane onedlho (4-6 mesiacov, podla casu) zalozit si vlastnu web stranku.
Spustim ju oficialne s publikaciou mojho traileru na pc hru ktoru prave robim. Okrem toho mala by to byt aj moja osobna webova stranka, moje portfolio a tiez by som mozno spravil pár videotutorialov na rozny graficky softwer ako napr. Adobe After Effect, Cinema 4D a podobné. Ak by sa tie tutorialy osvedcili tak bolo by ich tam podstatne viac .
@Zammat v kazrom pripade chciet zalozit web a nevediet ocom ? no tak to vela stastia v kazdom pripade ked ho chces silou mocou tak ti odporucam oblast tvojho zaujmu lebo sa s webom dokazes pohrat a vysperkovat ho k dokonalosti mas totiz motivaciu a btw. co mas ty zauzivane pod pojmom vytvorit web ?
@Pappkin Máš 16 rokov a robíš hru, ovládaš zložité programy ako After Effects a Cinema 4D a ešte k tomu robíš webdesign a coding? Buď si génius alebo trepeš pičoviny pretože naučiť sa každú z tých vecí by ti trvalo aj pár rokov.
chcem vytvorit nieco normalne.normalnu stranku kde ked si kliknes tak ta minimalne jedna tema/oblast zajme a popripade napises komentar....nechcem nic zlozite len take v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
uz je tam tolko toho ze onicom a este v takej kvalite.. to nie
Spustim ju oficialne s publikaciou mojho traileru na pc hru ktoru prave robim. Okrem toho mala by to byt aj moja osobna webova stranka, moje portfolio a tiez by som mozno spravil pár videotutorialov na rozny graficky softwer ako napr. Adobe After Effect, Cinema 4D a podobné. Ak by sa tie tutorialy osvedcili tak bolo by ich tam podstatne viac .