soy...mal som jeden pekný wzťah alebo ako sa to wezme s jednou peknou a sexy,wydatou 30tkou aj s deckom...bola to paráda...našla ma na nete...a čuduj sa swete býwa skoro pri mne len pár kilákow ...trwalo to asi tak 2týždne...normálne som sa do nej buchol
a keby ťa aj nenechala, ako dlho by to vydržalo tebe? Teda nespochybňujem, že si skutočne zamilovaný, ale...
Vedel by si vychovávať jej deti?
Vedel by sa o ňu s nimi podeliť?
Vedel by si rozbiť jej manželstvo? Neazáleží na tom, že si myslíš, že s tebou jej bude lepšie, lebo manžel je vždy manžel.
A nakoniec, spýtaj sa sám seba, či by si s ňou chcel prežiť zvyšok života, lebo ona nehľadá len muža pre seba, ale aj otca pre svoje deti, čo znamená, že by to nemohol byť žiadny chvíľkový úlet...
Ak si na všetky tie otázky odpovedal áno, ešte stojí za to bojovať. Ale radím ti nenaliehaj, to by bola chyba. Len v každej situácii stoj pri nej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Vedel by si vychovávať jej deti?
Vedel by sa o ňu s nimi podeliť?
Vedel by si rozbiť jej manželstvo? Neazáleží na tom, že si myslíš, že s tebou jej bude lepšie, lebo manžel je vždy manžel.
A nakoniec, spýtaj sa sám seba, či by si s ňou chcel prežiť zvyšok života, lebo ona nehľadá len muža pre seba, ale aj otca pre svoje deti, čo znamená, že by to nemohol byť žiadny chvíľkový úlet...
Ak si na všetky tie otázky odpovedal áno, ešte stojí za to bojovať. Ale radím ti nenaliehaj, to by bola chyba. Len v každej situácii stoj pri nej