nazdar ľudia, videl som reklamu, že na slovensku ide fungovať X-factor. Napadla ma šialená myšlienka zložiť niečo ako skupinu z rôznych spevákov a speváčok, ktorí by boli zástancami rôznych smerov... ak ťa to oslovilo, tak sa prosto ozvi.. a aspoň troši
@micenzo to si nechal na záver, dievcensky hlasok 13-rocneho chlapca, do toho nejaký grind , otocka na hlave nejakej 17tky v sukni a potom ty by si ho jebol o stenu s posledným tónom flauty
Podľa mňa je to už dosť trápne, že Slovensko sa chce ísť opičiť po Amikoch s X FACTOR-om. Akokeby si nevieme niečo vlastné vymyslieť. Česť výnimke ako je MOVE UP hoci tiež to nie je spevácka súťaž. :letim:
vieš, vo svete niečo také už skúšali, spojiť spev a hiphop, poprípade operu a breakdance poviem ti to takto, bolo to o hovne, totálna sračka takže to neskúšaj nikdy a na slovensku už vobec nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov