Takže rozhodol som sa kupiť si konzolu...Neviem sa rozhodnúť medzi PS3 a XBOX 360 a chcel by som vedieť čo mi odporúčate...Ešte sa chcem opýtať či je možné na týchto konzolách hrať hry stiahnuté z internetu určené na konzoly a či je tam nejaký zložitý pos
na xbox môžeš hrať aj napálené hry ale na to potrebuješ ten xbox v prvom rade flashnut a potom nemôžeš hrať po nete lebo ti hrozí zablokovanie windows live uctu.
XBOX 360 je podla mna lepsi. K tym hram stiahnutym ti radsej radim hry kupovat, ja si ich kupujem ale som cital ze ked chces stiahnute tak to musis flashnut (pri tom prides o zaruku) a potom tie hry musis napalovat na tusim dvojvrstvove DVD ktore tiez nejsu najlacnejsie a aj tak to potom nemozes hrat online, cize ta vide lacnejsie si kupit niaku rok staru hru.
A PS3 je vykonnejsia a colkovo ovela lepsia...Poziciavam si z pozicovne blueray filmy,vynikajuci obraz.Nemusis mat niekolko dvdciek,cela hra sa zmesti na 1 blueray disc...Mozes si pisat s ostatnymi ps3 hracmi a hrat snimi hry.
priateľ má PS3 a nedáme na ňu ani jeden dopustiť....
hry treba samozrejme kupovať....
ale PS3 už má blueray... navyše môžeš hrať hry online.... aj keď my uprednostňujeme offline split screen coop hry... (dúfam, že som to napísala správne)
@lubci jednoznacne PS3!!! xbox je kravina... na PS3 mas online zadarmo zatial co na xboxe je to platene , dalej xbox menej vydrzi ti co vedia co je to red ring of death vedia svoje...hry na PS3 su ovela kvalitnejsie... neni o com
PS3, uz len koli tomu ze to ma blue ray, zachvilu budu na xbox 360 vychadzat len same orezane hry ktore budu este na 5 DVD ciek a PS3 sa mu bude smiat s blue ray diskami a stejne ma PS3 lepsie exkluzivne hry
xbox 360 radsej najlepsie je kupit z progamingshopu » www.progamingshop.sk/xbox-360-premiu... v tomto mas aj scartku aj HD kabel a headset aj bezdratovy ovladac a kabel na net to mam aj ja a je to super nosim ho ku kamosovi a fici mu to ked zoberem tu prehadzovacku z coaxialu na scart a ide mu to a mne to fici na HD Ready cez coaxial je to super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
mhm kup si PS3.
hry treba samozrejme kupovať....
ale PS3 už má blueray... navyše môžeš hrať hry online.... aj keď my uprednostňujeme offline split screen coop hry... (dúfam, že som to napísala správne)
ja mam ocipovane PS1 a som spokojny
xBox 360!! síce je to slabšie ako PS3 ale mne sa viacej vidí Xbox