zdravim kupil som si xbox360 250 gb ale nezda sa mi ta grafika mam to prepojene cez hdmi2 a nwm ci je taka grafika v norme alebo sa to da nejako zlepsit za kazdu radu budem vdacny
@filus najhoršie je že konzoly brzdia aj vývoj grafiky na deskopy. Lebo nemôžu sprať úplne super mega graficky nadupanú hru, keďže by to potom neutiahla konzola
ide o to ze ked kukam naprikald na youtube videa z hry gta 4 ma lepsiu grafiku ako ja ja mam nejaky samsung 24 palcovi nwm presny typ no je tam aj full hd
no ja nevim kamo, ja to mam na full HD starsi model a ficia mi hry tak, ze sa z tej grafiky idem posrat. Ale tak neviem, aka je situacia na kompoch teraz... Ale tak pri telke nemas byt jak pri monitore, to si mozno treba uvedomit a dat sa odtial dalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
má to najlepšiu grafiku z konzól..
lepšie ako to je už nebude
a ked sa dostaneš cez nastavenia tam musíš nájsť nastavenia obrazu a potom rozlíšenie či full hd alebo len hd ... treba to trošku pozrieť