som zamilovana do jedneho 19 rocneho xalana ktory ma vsak priatelku..kedze obaja studuju v inom meste su spolu dost malo a ja som s nim skoro kazdy den.tento piatok sme spolu boli v meste a bozkavali sme sa..povedal mi ze ma ma rad ale ja nexcem rozbit i
Podla mna on ho uz rozbil...tym ze ste sa bozkavali...teda aj ty si ho rozbila (mozno si ani nechcela)...skus sa s nim porozpravat,o tom co sa stalo...a ci by ten vas vztah mal perspektivu... a nech to povie tej svojej priatelke...by som nechcela byt na jej mieste kebyze sa nieco taketo dozviem od nejakej kamosky...
noo, tak sa ojebali navzajom (sorry, za vyraz)! mu to normalne povedz, ved uz si su kvit, ne? tak co? on jej nemoze vycitat, ze ho ojebala, ked to iste spravil aj on! a ked ta ma fakt rad, tak mozno vam spolu bude fajn! drzim palce!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
neviem či by som na tvojom mieste nemal pochybnosti že mi bude robit to iste čo tej svojej frajerke.. Je to tvoja volba čo budeš robiť ..