Perfektná téma.Veď načo by sa dalo dobre ponadávať,ak nie na reklamy,T-mobile alebo x,q,... a ešte lepšie,keď je to v jednom
Áno,ani ja tú (a ani žiadnu inú) reklamu nemám rád...
netusim o akej reklame to tocite, telku som uz rok nevidel zapnutu, rspkt nieco okrem discovery a spektrumu, pravdepodobne zas daka kravina od t-mobilu.. webnwalk mam giga co bol davnejsie a vobec nie kvoli reklame, ale uzitku...
co sa tyka x namiesto ch, moja priatelka to pouziva ked chce rychlo pisat alebo setrit miesto v sms, inak ani nie, q a sh a ine picovinky nema rada takisto ako ja, vsak naco pisat "sh" ked rychlejsie je aj tak "s" a iny ucel v tom nevidim, ale pouzivat net slang v reklame aby bola "kuul" nie je k uzitku podla mna, je viac odporcov net slangu, skratiek a spol ako priaznivcov
proste sa len zase snazili byt moderni a prisposobit sa mladezi len sa obavam ze to trochen prehnali lebo to fakt nie je k veci...teda aspon mna oslovuju reklamy ineho druhu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
BTW, teraz si predstavťe že by len nepísali X namiesto CH ale aj by ho čítali... To by bola krásna a ľubozvučná slovenčina!
a loooooooool ta reklama : poslem mu webnwalk a budem s nim chodit
Áno,ani ja tú (a ani žiadnu inú) reklamu nemám rád...
co sa tyka x namiesto ch, moja priatelka to pouziva ked chce rychlo pisat alebo setrit miesto v sms, inak ani nie, q a sh a ine picovinky nema rada takisto ako ja, vsak naco pisat "sh" ked rychlejsie je aj tak "s" a iny ucel v tom nevidim, ale pouzivat net slang v reklame aby bola "kuul" nie je k uzitku podla mna, je viac odporcov net slangu, skratiek a spol ako priaznivcov