Taylor911 oni nezanikli, len ich kúpilo EA (čo je pre EA Typické... kupuje každú firmu ktorá má úspešné hry, lebo ich sra...ky sa nepredávajú. Zober si MAXIS, ten patril pod EA kôli hrám SIM City a podobne a bol to MAXIS kto zahájil vývoj SIMS a vtedy ho EA pohltila celého...
Ale C&C Yuri's Revenge som prešiel mnohokrát na najťažšiej úrovni a už ma to nebaví. čo tak dakedy zahrať mapu cez HAMACHI?
Mmxkiller ----- no tak ja este mastim Rusku kampan a este som to nepresiel ale tak mozno ....nemohol by si mi dat tvoj ICq ...lepsie by sme sa dohodli ???
a pacia sa ti este nejake strategie od Command&conquer ??.....mne vsetky ...ako Generals, Red alert, Tiberium wars ,..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a co si hral od C&C ???
Ale C&C Yuri's Revenge som prešiel mnohokrát na najťažšiej úrovni a už ma to nebaví. čo tak dakedy zahrať mapu cez HAMACHI?
a pacia sa ti este nejake strategie od Command&conquer ??.....mne vsetky ...ako Generals, Red alert, Tiberium wars ,..
Mmxkiller: Je mi luto lae mne hra po sieti nefunguje.