Vsetky skvele pesnicky, ktore niekto iny prespieva, vytaca ma to, lebo bud o tom zanri, style nevie ani kokot alebo chce byt "slavny" takou kawr verziou a pri tom jeho/jej tvorba su uplne sracky.
Všetko od Eda Sheerana, Eminema z posledných 15 rokov a HLAVNE This Is America od CHildisha Gambinoa. Nvm sa dlhodobo rozhodnúť, či je to úžasná abo napiču pesnička, no čím viac ju niekde počujem, tym viac sa prikláňam k 2. možnosti @poke Hudobné dno Sima? Čo je naša najlepšia najuniverzálnejšia speváčka momentálne? Dobre
asi hlavne slovenska tvorba. to je nieco strasne. ale vo vseobecnosti asi 95 % obsahu radii a TV a preto radia ani Tv nepocuvam. no niekedy sa zial postasti ze to pocujem
vseobecne ked pocujem smatanovu, knechtovu, nenahraditelnu pesniku, cmorika a par zahranicnych odrhovaciek v radiu ktore mi uz strasne lezu na nervy ..
a este risa mullera, ja ked pocujem jeho hlas a este aj tlakovu niz tak by som niekomu asi prifajcil tak mi je to nesympaticke
@billyjoe ty mas rad tys mene pidmanula? @torpedo08 inac ja tiez tu pesničku neznasam @obsession presne ja tiez Smatanovu vobec nemusim a skus od Rihanny Love on the brain, co povies @mariquittka presne toto neznasam a prepinam do sekundy @laurikaaa suhlasim ja od Pink nemam rada nove pesnicky, stare su ok @kerrang presne si vymenoval vsetky pesnicky, ktore neznasam a z ktorych sa mi da grcat
oblec ma do noveho kroja, ved som zena hodna hnoja.. zakazdym ked to hra v radiu, vsetci na oddeleni vnutri zomierame. otrasna pesnicka a celkovo neznasam vsetky slovenske a ceske a popove, rapove ble
@mayben Vec názoru, síce sú to veľké hity, no mne dlhodobo tie songy nesadli ...nehovorím, že vôbec pomalé nepočúvam, no poznám aj lepšie slaďáčiky, lepšie pomalé pesničky, ktoré majú u mňa vyššiu hodnotu a kvalitu ...proste sú mi tie songy slizké, umrnčané..
Nenávidela som tu la la la od naughty boy a sam Smith. A ešte aj od Queen co je úplne šialená, taka disharmonicka, bohemian rhapsody, jak ide to easy come, easy go, úplne ma ide jebnut aj tie rýchle ujebane časti, čo si tam po vymýšľal ten psycho text Galileo bla bla, to už fakt mam skoro nervové zrútenie celkovo Queen je pre mňa dôkazom toho ze svet je chorý a hluchy, lebo jak toto mohlo byt slávne a považované za legendu...
...som nenahraditelnaaaa...lalala
Ale inak prevazna vacsina svk tvorby, hlavne tie uz milionpatstokrat obohrate od desmodu, imt smile, svk popovych hviezdiciek... ala cirova, mirgova, smatanova atd...
A zo zahranicnej tvorby ta Pink - Beautiful trauma je fakt hroza.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
Všetko od eda sheerana, dary Rolins a Majka spirita
@poke Hudobné dno Sima? Čo je naša najlepšia najuniverzálnejšia speváčka momentálne? Dobre
A z vacsiny mi vyjde taja klobasa na cele ako postavickam v anime.
Napriklad-
Na nana nana nana ná
Prosím ťa neposielaj mi tie správy
Ja nepovím hej
Na nana nana nana ná
Ja nejsom ten pravý pre teba
Sa k sebe nehodíme
Ja ked som to pocula prvy krat, dufala som ze som mala len halusky a hento nikdy nevzniklo!
to nezvladam
ale taká tá Hallelujah pesnička, čo bola aj dakde v Shrekovi, z toho mám chuť skočiť z vežiaka a šklbať si pri tom všetky vlasy, zvracajúc
neviem prečo
A celkovo akákoľvek pesnička kde sa dookola spieva jedno alebo dve slová alebo sa tam stupňuje absurdne dlhý čas nejaká melódia.
Zahraničné Rihanna
wild thoughts , je to ta jediná pesnička čo si od nej dokážem ako tak vypočuť .
a este risa mullera, ja ked pocujem jeho hlas a este aj tlakovu niz tak by som niekomu asi prifajcil tak mi je to nesympaticke
...lebo už sa mi zdá tiež dosť otrepaná
Ďalej neznášam tie sladké a urevané songy, ktoré chodia na Je(b)lých Melódiach typu napr.:
A samozrejme slovenský rap až na pár slabých výnimiek..
Mne vadi aj shallow z a star is born
@torpedo08 inac ja tiez tu pesničku neznasam
@obsession presne ja tiez Smatanovu vobec nemusim a skus od Rihanny Love on the brain, co povies
@mariquittka presne toto neznasam a prepinam do sekundy
@laurikaaa suhlasim ja od Pink nemam rada nove pesnicky, stare su ok
@kerrang presne si vymenoval vsetky pesnicky, ktore neznasam a z ktorych sa mi da grcat
aktuálne nedokážem neznášam pesničku tú ... "žena hodna tvoja" ... či čo to ...taká otrhovačka že raz to počuješ a už to nedostaneš z hlavy. Hnus.
Nechápem, čo sa vám nepopáčuje
Ale inak prevazna vacsina svk tvorby, hlavne tie uz milionpatstokrat obohrate od desmodu, imt smile, svk popovych hviezdiciek... ala cirova, mirgova, smatanova atd...
A zo zahranicnej tvorby ta Pink - Beautiful trauma je fakt hroza.
A ešte to čo hrali toto leto a text bol "taki taki rumba"