ja mám asi deja vu alebo to tu fakt bolo len pred nedávnom ...takže sa zopakujem: z výšky, z pavúkov, a tak zvláštne - z lámp a blikajúcich žiaroviek :S a z vody!
že sa raz dostanem do bodu, v ktorom si poviem, že "okej, stačí" a prestanem sa posúvať ďalej a žiť a budem len existovať.
a že stratím ľudí, na ktorých mi skutočne záleží. a že stratím svoju tvár.
a ešte, že si nevšimnem, že mi ego narástlo do obrovskej výšky. posledne som to akosi prestala vnímať a potom ma skopala kamarátka dole, za čo jej ďakujem
zo smrti mojich blizkych, umierania, chorob, pavukov a chrustov , zubara, z neuspechu, ozratych a agresivnych ludi, z tmavych a osamelych uliciek..atd..atd...toho je vela
@yummy1apple No, na tvojom mieste- teda keby som sa bála, že nič nepôjde v telke, tak to je so mnou veľmi biedne, v telke skoro nikdy nič poriadne nejde
je nebezpečné prezrádzať iným, čoho sa bojíme a ďalšia vec, ľudia si vymýšľajú rôzne fóbie už v dnešnej dobe... nahovárajú si hlúposti... ale to je len mozgová deformácia, je to napraviteľné stačí vymeniť hororový kinohit za pobyt v prírode, napríklad alebo neísť voliť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
Že nenájdem vhodné titulky.
Že ohluchnem.
Že oslepnem.
A tak.
a potom pavúkov, bodavého hmyzu, veľkých rýb, zubárov a ihiel (až na odber krvy, ten mám rada )
-ked som sama s neznámym človekom
a že stratím ľudí, na ktorých mi skutočne záleží. a že stratím svoju tvár.
a ešte, že si nevšimnem, že mi ego narástlo do obrovskej výšky. posledne som to akosi prestala vnímať a potom ma skopala kamarátka dole, za čo jej ďakujem
a potom z bolesti, i ked ju mam celkom rada
a este sa bojim dazdoviek a ryb
ze mi zase nepojde Sims 2
ze stratim blizkeho
ze ohluchnem , oslepnem
a take veci..este viac ich je
a zo zeleniny, konkr. papriky
Ale inak žo šťeňait !
Ľudia to vedia pekne využiť.