Som v predposlednom rocniku na 8rocnom gymku musím siuž teraz vyybrať semináre a z čoho chcem maturovať .. Prosím poradte mi, čo sa z toho oplatí ?
Nos, Psychologia, Geografia, Dejepis, Matematika ? ... netuším čo si mám vybrať .. a na akú školu sa mi t
Na väčšine škôl je teraz už jedno, z čoho si maturovala... ja by som šla z matiky a jazykov. A keď chceš ísť do zahraničia, tak tam im to je už úplne jedno nie?
ja by som si z tychto predmetov vybrala matika, nos alebo matika psycho pripadne geo... ale ked nevies co studovat tak to je velmi tazko... ved ku ktorym predmetom mas najblizsie?
Dejepis je podľa mňa dosť zbytočný (množstvo memorovania) pokiaľ k nemu nemáš super vzťah.
Geo je podľa mňa dosť ľahká a a ak už máš za sebou počet hodín potrebných na pripustenie k maturite tak ti stačí si nad to sadnúť pár týždňov pre maturitou a je .
Všade vravia, že humanitné veci sa neoplatia a skončíš na úrade práce (ale to už asi so všetkým . Takže vraj ani NOSka nie je najvhodnejšia.
O psychológoch zas stále počúvam, že ich je strašne veľa. Aj keď mňa psychológia ako predmet dosť bavila (hoci mala som to len pol roka)
Takže z tohto mi vyšla matematika, priznávam to s ťažkým srdcom, kedže som jej veľký nepriateľ. Ale uznávam, že ju treba na rôzne odbory VŠ a vysvetlenie od učiteľa je pri nej dosť dôležité.
A ak si vyberieš dobre (a ak si vyberieš aj zle), pravedpobodne budeš na tie semináre nadávať tak či tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
z NOS chodia tusim len taki, ktori nevedia, co si dat, je to uplna zbytocnost ten predmet
psychola moze byt zaujimava
dejepis, geografia-podla toho, kam chces ist studovat, lebo ked pojdes na technicku/ekonomicku, asi to nejaky zmysel mat nebude
Geo je podľa mňa dosť ľahká a a ak už máš za sebou počet hodín potrebných na pripustenie k maturite tak ti stačí si nad to sadnúť pár týždňov pre maturitou a je .
Všade vravia, že humanitné veci sa neoplatia a skončíš na úrade práce (ale to už asi so všetkým . Takže vraj ani NOSka nie je najvhodnejšia.
O psychológoch zas stále počúvam, že ich je strašne veľa. Aj keď mňa psychológia ako predmet dosť bavila (hoci mala som to len pol roka)
Takže z tohto mi vyšla matematika, priznávam to s ťažkým srdcom, kedže som jej veľký nepriateľ. Ale uznávam, že ju treba na rôzne odbory VŠ a vysvetlenie od učiteľa je pri nej dosť dôležité.
A ak si vyberieš dobre (a ak si vyberieš aj zle), pravedpobodne budeš na tie semináre nadávať tak či tak.