šiltovky nenosím, mala som dlhé vlasy... no keď mi začali padať dala som dole 10cm a nepomohlo... teraz si ich nehávam zase dorásť... nízka váha v tom nie je.. aj keď je pravda že som minulé leto schudla vyše 12kg a narástla 10cm.... (to bolo bolesti vtedy) a neviem myslím že sa stravujem celkom normálne...
nooo nosievam akurát tak copy.... inak sa nefénujem, nežehlím, nelakujem, nepoužívam ani tužidlá ani nič... akurát raz sa veeeeeeelmi dlhý čas použijem kondicionér inak nič ookrem šampónu na viac
stres sa na vlasoch prejaví až po čase .. skús začať používať prírodnejšie šampóny a kondicionéry (napr. Alverde kofeínový,ktorý vraj pomáha,keď vlasy padajú a pomáhajú vlasom rásť) príp. si kúpiť biohaar v lekárni - taká vodička,ktorú si dáš pred spaním na pokkožku hlavy a premasíruješ.
@dee99 s farbou nie... iba s farbiacim šampónom... ale vlasy mi padali už dávno predtým... a je dosť záhada že vtedy keď som mala na vlasoch ten farbiaci šampón... vtedy mi padali najmenej....
to môže byť z čohokoľvek.. ja som ich strácala po prameňoch... Vrátila som sa po 4 mesiacoch zo zahraničia, kde som schudla 20 kg, zdravo nejedla a ešte bola aj jeseň... musela som sa dať poriadne ostrihať, lebo aj vlasy som mala dlhé a nejak to pomohlo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
choroba, hormonálna nerovnováha, stres, nesprávna strava, nesprávna starostlivosť...
(takisto laky a príliš utiahnuté copy a tak)