@pershing363 asi tak Inak ja hovorím párkom vyrobených na Slovensku že to je pomer 1 : 1, 1 prasa a 1 vagón múky.
@marosko81 na 100% ti nepoviem či aj z čumákov, ale aj tie sa určite spotrebujú do niečoho. Inak z prasaťa(hospodárskych zvierat ) sa v mäsokombinátoch spotrebuje doslova všetko a ako tu už viacero ľudí napísalo, keby si videl ako sa čo robí tak v živote by si už nejedol nič okrem karé a celého mäsa. Jedine to je zaručené a vieš čo to je ak je to celé, ale párky, klobásy, paštéty atď(čo sa melie) tak tam ani pán boh neviem čo pomleli. Inak viem čo hovorím lebo počas strednej školy som ako potravinár mal 2 týždne v prvom ročníku prax v MECOM - e, dnešný Druget - MECOM a. s. v HE.
@iwuanka by si sa smiala ale aj to sa v 90 rokoch stávalo a za socíku. Keď mi mama povedala ako bola v podniku Šariš na exkurzií a v kovových silách na uskladnenie piva plávalo pár potkanov a potom im ponúkli pivo ako pozornosť že kto koľko ráči. Nikto sa piva ani len nedotkol, ale pijeme ho ako divý. V dnešnej dobe som sa s tým nestretol a to som už pochodil nejaké tie podniky či už mliekárne, mäsokombináty, pekárne ale určite nejaký hlodavec sa aj v dnešnej dobe v prevádzkach nájde, hlavne v tých starých a nezrekonštruovaných.
Keby sme mali na každú volovinu všetci prihliadať tak nikto neje mäso, pečivo, vlastne nikto nič nepije a neje. Všetko čo sa vyrába v podnikoch, tak tam sa vyrába vo veľkom a hmyz, hlodavce atď stvorenia sa pohybujú všade. a stane sa že aj v tých najlepšie zabezpečených podnikoch sa občas niečo pritrafí.
@pa3cek mne hovoril dedko, keď bol ešte ako študent na brigáde v konzervárni, že ten čo obsluhoval mlynček po ňom pár krát pobúchal a ten potkan čo ušiel mal šťastie, ten čo to nestihol, tak sa pomlel do konzerv.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ja som počul, že vraj v párkoch je namiesto mäsa veľa sóje+ bohvie, čo tam pomelú
(ale aj medzi nimi sú fejky, takže pozor na to...)
@marosko81 na 100% ti nepoviem či aj z čumákov, ale aj tie sa určite spotrebujú do niečoho. Inak z prasaťa(hospodárskych zvierat ) sa v mäsokombinátoch spotrebuje doslova všetko a ako tu už viacero ľudí napísalo, keby si videl ako sa čo robí tak v živote by si už nejedol nič okrem karé a celého mäsa. Jedine to je zaručené a vieš čo to je ak je to celé, ale párky, klobásy, paštéty atď(čo sa melie) tak tam ani pán boh neviem čo pomleli. Inak viem čo hovorím lebo počas strednej školy som ako potravinár mal 2 týždne v prvom ročníku prax v MECOM - e, dnešný Druget - MECOM a. s. v HE.
@iwuanka by si sa smiala ale aj to sa v 90 rokoch stávalo a za socíku. Keď mi mama povedala ako bola v podniku Šariš na exkurzií a v kovových silách na uskladnenie piva plávalo pár potkanov a potom im ponúkli pivo ako pozornosť že kto koľko ráči. Nikto sa piva ani len nedotkol, ale pijeme ho ako divý. V dnešnej dobe som sa s tým nestretol a to som už pochodil nejaké tie podniky či už mliekárne, mäsokombináty, pekárne ale určite nejaký hlodavec sa aj v dnešnej dobe v prevádzkach nájde, hlavne v tých starých a nezrekonštruovaných.
Keby sme mali na každú volovinu všetci prihliadať tak nikto neje mäso, pečivo, vlastne nikto nič nepije a neje. Všetko čo sa vyrába v podnikoch, tak tam sa vyrába vo veľkom a hmyz, hlodavce atď stvorenia sa pohybujú všade. a stane sa že aj v tých najlepšie zabezpečených podnikoch sa občas niečo pritrafí.
dobru chut
Ale aj tak michutia!! A práve si idem 2 spišské dať!
proste odrezky z masa korenie muka .... no sak pozrite si
ale videl som aj take video kde sa to nerobi tak precizne proste to tak moc nepomelu atď.