ked vies kedy mas dost tak ti nebude zle z nicoho a zase naopak,ked nevies kedy prestat tak zo vsetkeho ale ja nemam dobre skusenosti s fernetom a vlastne vobec s tmavym alkoholom...
mno pametam ze raz co sme s kamosom stiahli flasu jim beam... tak rano som bol uplne culy ako rybka ziadna opica nic, a to sme este potom trosku primiesali takze kvalitka si myslim
pokial pijem tak v klude a nenalejem to do seba strasne rychlo a vela... tak zo ziadneho....jednoducho musis vediet pit.. respektive ked ti z toho pride raz zle tak uz asi vzdy....a inak vsimla som si ze vacsina ludi co poznam maju svoju hladinu a ked ju uz prekrocia tak im byva zle snad zo vsetkeho vo vacsom mnozstve....
raz ma babka prekukla, som vstala vypila dva pohare vody, sa pozrela na mna, a sa pyta co som taka smedna, a ja "to stych parkou" ..tkore sa podotykam este varili ale uverila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a otazka je NEBYVA, citame deti, citame.
jedine čo u mňa napovedá, že som si vypil je to, že na druhý deň je môj pitný režim počas dňa cca ztrojnásobený
raz ma babka prekukla, som vstala vypila dva pohare vody, sa pozrela na mna, a sa pyta co som taka smedna, a ja "to stych parkou" ..tkore sa podotykam este varili ale uverila
Ak si dáš pol deci, si v pohode, ak si dáš 10 pol decákov už je to o inom.
Keď cítim hrušku, okamžite ma napína...