bohaaaaaaaaaaaaaaa ja som si to teraz všimol, že aj ja som akú hrubicu spravil v nadpise Tak sorry ľudia...aj ja všetkých za to jebem, a teraz to spravím ja....zabite maaa!
@kolivideam No jednoznačne Ne, už mi to tak nepríde, ale čo iné sa dá povedať na "Áno, zachvíľu nejaký cigáň v obleku zabije presne to isté, že my im máme slúžiť, čo už aj robíme, ale klaňať sa im budeme" A to s tým že zamoria Zem a bude to tu jak Resident Evil sa stať môže, takže budeš musieť veľa sexovať Easy
@kolivideam Hej, ale myslel som to, že najsámlepšie bude proti tomu zamoreniu robiť to že sa budeš venovať činnosti ľudovo zvanej "kadze chodzi dzeci robi" a poťažmo takto zamoriť zem tiež
@chidori - sebe nemusím veriť, či tvojmu prehláseniu? Ja sa len čudujem, ako je možné, že som ťa tu naokolo vídavala už dávno predtým, než sme sa dali do reči a nikdy ma nenapadlo ti napísať
@luc.ka inak to vsimam, ze s tebou velmi tazko nadviazat kontakt. a ked to uz vravim ja, tak to nieco znamena☺ pritom niektori z nas by aj s tebou pokecali...
@antifunebracka keď so mnou chceš komunikovať, tak v diskusiách nie je problém na vypisovanie správ ja už nemám ani čas, ani chuť, a hlavne otázka je položená na "rozprávanie", nie na "písanie si"
a už nežijem takým aktívnym birdz životom, takže aj nejaké stretká sú pre mňa pasé (i keď to bolo, aj keď som tu távila viac času
@mcvpn íííha toto je najväčší kompliment zaťál aký si mi dal si chorý? alebo prečo si tak zmäkol? som ťa tak nalomila? neblázni veď ja som neni ani skutočná ja som vlastne 50 ročný chlapák
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
on vie.
Asi určite.
@mokosha
z - genitív - z koho, z čoho
s - inštrumentál - s kým, s čím
z - genitív - z koho, z čoho
s - inštrumentál - s kým, s čím
@darkkizz teraz som si všimol, prečo mi neodpisuješ na reakcie... pretože vždy napíšem darkizz namiesto darkkizz
...Je ich viac
A tých je viac
Ale aj s @bettka1
@depropex aj ja dúfam .... moe, škoda, že som musela ísť spať , ale no nevadííí íííííííí
a už nežijem takým aktívnym birdz životom, takže aj nejaké stretká sú pre mňa pasé (i keď to bolo, aj keď som tu távila viac času