Ako ja nechapem ci ja mam maximalne doma a vonku a v skole sexualnej vychovy ale pride mi to prirodzene us v takom veku sa s niecim takym stretavat ale kazdy je iny no
Ale nebolo by zle keby je na skolach sexualna vychova..lebo napr. co som citala v jednom casopise otazky rofl..chudaci tak sa musia v tej redakcii smiat
11. Kitty budme radi ze kedze nemame penis, nemame takeho problemy ale aj tak si myslim ze byt chalpec a v tomto veku tak viem odpovede na vsetky otazky takeho typu
..inka trochu zadubenec je zakladatel temy , ale aspon us vie odpoved
12. alebo viac sexu neviem vies zakazane ovocie najviac chuti
ano je to normalne a stava sa to aj pri sexe pretoze je to prirodny lubrikant podobne ako su tekutiny ktore vylucuju zenske pohlavne zlazy , obsahuje tiez spermie
ha! my sme mali sexuálnu výchovu v 7.triede a toto je jedna z vecí, ktoré učiteľka preberala celú hodinu, že to je normálne, že sa toho netreba báť ( ako keby to hrýzlo,alebo čo), že to nie je na smiech bla bla bla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
A cez deň alebo v noci??
Ale nebolo by zle keby je na skolach sexualna vychova..lebo napr. co som citala v jednom casopise otazky rofl..chudaci tak sa musia v tej redakcii smiat
..inka trochu zadubenec je zakladatel temy , ale aspon us vie odpoved
12. alebo viac sexu neviem vies zakazane ovocie najviac chuti
19. lol toto mam najradsej taketo nazory...mam 20 takze mam rozum co sa tyka takychto veci...a tie dievcata su uz dost skusene
bože čo trepem...no že si zdravý..
13.Slovensko je super!..grc
16.No ale zasa by sme nemali kramy takze kludne by som menila..
Hajzelodkosti:ved som ti uz minule vravela ze my je s y
btw:wewo,hodnu chvilu som rozmyslala co je to trkvas
tak rychlo spravit by som sa nechcel, hehe