» crepiny.noviny.sk/crepiny-s-hviez... nedávno som sa dostala k tomuto článku a celkom ma udivilo, koľko žien by malo radšej prsia ako IQ. Preto sa pýtam, čo by ste uprednostnili vy? (Aby mohli hlasovať chlapi, pýtam sa aj na penis )
Oh, keby túto tému vytvoril @james96 , či ako sa to vlastne volá, tak by som povedal, že jeho hlava je jeden veľký penis. Keďže ste však túto tému vyprodukovali Vy, drahá slečna, tak sa zdržím komentára Z úcty k Vám, of course.
@dokonalygentleman Samozrejme, samej by mi niečo také nenapadlo, ale, ako som už spomínala vyššie, pobúril ma článok, v ktorom sa hovorí o tom, že polovica žien by tak spravila. Preto sa pýtam na názor ľudí v tejto komunite. Totiž, zaujíma ma, či aj tu sa polovica prihlási ku kladnej odpovedi.
veď ale baby s väčším IQ si kľudne môžu väčšie prsia zaobstarať aj samy, bez výmenného obchodu cudzopasenia v ich mikroflóre alebo strácania šedej kôry mozgovej
A viesco mozno ze by mi bolo lepsie. si zit taky hlupy zivot, mat najvacsi problem ku ktorej kozmeticke sa objednat a vidiet svet okolo seba jednoducho a skreslene.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Ale nije. mam rada svoju hlavu aj jej obsah.
Mozno by sa mi hodilo par cm viac ale radsej budem rozumnejsi ako s velkym penisom
Keby tam bola anketa, kto by chcel miesto mozgu obrí zakrútený penis, tak asi 83,8% by sa vyjadrilo pozitívne.
tie zeny tam vravia, ze celkova atraktivita by im pomohla v tych roznych veciach, v ktorych sa rozpisuju
lenze mat vacsie prsia nema nic spolocne s celkovou atraktivitou, resp. ma spolocny mozno malicky celok
takze tomu celemu akosi nechapem