chyba môže byť v mobile ale aj v baterke skús tu baterku (ak má niekto stejný mobil) dať do druhého mobilu či sa vybije tak rýchlo aj v ňom ak hej je zlá ak nie dačo hapruje mobil
Nabíjal si ju často a dlho ? Ak ani je možnosť ue si ju "prebil" batéria tým strava na zivotnosti aj na vydrží . Aspoň tak mi to vravel učiteľ Kúp novú .
skús premýšľať, občas.
a potom mi vysvetli ako je možné že sa niekto opýta na totálne primitívnu a priamočiaro jasnú vec, následne si sám absolútne očividne na túto primitívnu a priamočiaru vec úplne jednoducho a priamočiaro odpovie, a nevšimne si to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
"alebo čo mám robiť ? "
skús premýšľať, občas.
a potom mi vysvetli ako je možné že sa niekto opýta na totálne primitívnu a priamočiaro jasnú vec, následne si sám absolútne očividne na túto primitívnu a priamočiaru vec úplne jednoducho a priamočiaro odpovie, a nevšimne si to.
:ehm:
inak ja som mával také vyšťavené baterky že zapneš mobil pozreš či ti niekto nevolal/sms a potom s sám vypne
a o čase a dátume na mobile ani nehovorím