Za 30 rokov sa ludia nebudu vediet ani sami najest
niekto tu kedysi spominal, ze clovek ovlada len nejake percenta vlastneho mozgu.. ani sa necudujem. ludia su prilis hlupi, vsetko si chcu ulahcit, zprijemnit, zrychlit. necudo, ze nedokazeme ovladnut telekinezu, psi, telepatiu, levitaciu, astralne cestova
vydeli ste film absurdistan (Idiocracy) ?? .. presne o tomto je ... ludia sa v tejto dobe zaoberaju vykumom uplne zbytocnych veci... keby peniaze na vyskum taychto debilin radsej vrazili do vyskumu chorob tak by sme uz take ze rakovina ledva poznali a rutinne to liecili.. aach dalsia tema na ktoru sa daju pisat kilometrove komenty
a co si ulahcujeme?? ako mozeme zabudnut jest??? sak je to blbost...myslis ze co?? ze vyrobia lyzicku ktora ti sama pojde do ust?? no o tom silno pochybujem a hentie samovyzliekacie handry to sa nikdy nebude nosit...no coment
Kazdopadne to, ze si clovek nieco ulahci, z neho nerobi hlupaka prave naopak.
Napriklad ja ako programator si neviem predstavit, ze by som nejaky blok kodu mal zakazdy pisat ako kokot. Samozrejme ze si radsej napisem triedu a volam danu metodu vzdy ked ju potrebujem. Za to som hlupy, ze si ulahcujem zivot?
@5 uz boli najdene prirodne vseliake lieky na vsetko mozne, bol doktor co vyliecil asi 90% svojich pacientov z rakoviny a vlada ho zabasla a preco sa nepretlacia? lebo za lieky na vsetkych chorobach sa zaraba velke peniaze.
Casom mozno vacsina ludi zdegraduje ale nejaka cast sa nauci vyuzivat viac % potencialu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@9 nepochopil
Napriklad ja ako programator si neviem predstavit, ze by som nejaky blok kodu mal zakazdy pisat ako kokot. Samozrejme ze si radsej napisem triedu a volam danu metodu vzdy ked ju potrebujem. Za to som hlupy, ze si ulahcujem zivot?
» www.porada.sk/blog.php?b=49...
Casom mozno vacsina ludi zdegraduje ale nejaka cast sa nauci vyuzivat viac % potencialu